Sayfa 458/999 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    son 2-3 haftadır arada bir foruma bakıyorum... En küçük bir düşüşte kısacı arkadaşlar anında borsa göçürüyor
    Bu borsa düşmezzzzz... Çıkıştayken böyle minik düşüşler normaldir. Arkadaşlar hiç dikkat etmiyor mu geldiğimiz yere. Zirve 125000 iken biz 120.000 i görmüşüz. 120.000 den 114 lere düşerek düzeltmesinide yapmış. İsteyen kısa naraları atsın dursun. Bizimkiler para basıp borsada almaya devam ediyor. Böyle bir ortamda düşüş bekleyen mi var hala.
    Ben şahsen son 3 günde SODA nın vadelisinde parayı 100 de 150 arttırdım... Borsa inmiş çıkmış umrumda değil.. Ama V tipi rallimiz devam ediyor. 3 gün önce tarihi işlem hacimlerinin oluştuğu fiyatların altına inmedik. Büyük ihtimal buradan yukarı döndüğümüz anda bir daha bu fiyatları görmeyeceğiz. Çünkü yabancının sağlam sattığı malları bizim yerliler topluyor. Dediğim gibi inanmayan kısasını açar ve işine bakar
    3 günde 100 de 150 güzel para tebrikler...... az para ile oynadığını düşüyorum.... geçen gün tcellde 400 kontrat şort girdim 3 gündür satan ak yatırım meril garanti..... o günde satıcılıydı.. akyatırım 1.1 m eksiydi....400 kontratı gören robot... akyatırım ordan artı 350 bine çıktı.... eksi tahtayı artıya çevirdiler....dökene kadar gitmiyor hisse. her tahta genelde böyle.. işliyor..

+ 50 bin ve üstü ancak ortalama yapıp kazanabilirsin... ondada 3 günde 100 de 150 kazanç çok zor.. resmen kontrat sayıyor robotlar...

yada bilemiyorum robotlar belkide sırf beni bekliyorlar... gelsede ters işlem yapsak diye...

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    şubat düşüşnden önceki pastayı buldum. Buna ne diyorsunuz herkes o tarihte credit bu kadar long iken asla düşmez görüşünde değilmiydi.

insanlara anlatamadık ,hiçbir zaman 100kusur binlongu tutmaz yabancı veya yerli py,netde 25-30000 igeçmez karşı bacak shortu var,hem de short maaliyeti daha yüksek olduğu için longun kalan netlerin maaliyeti de düşüktür,şu an en fazla 130000 dir........

Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    3 günde 100 de 150 güzel para tebrikler...... az para ile oynadığını düşüyorum.... geçen gün tcellde 400 kontrat şort girdim 3 gündür satan ak yatırım meril garanti..... o günde satıcılıydı.. akyatırım 1.1 m eksiydi....400 kontratı gören robot... akyatırım ordan artı 350 bine çıktı.... eksi tahtayı artıya çevirdiler....dökene kadar gitmiyor hisse. her tahta genelde böyle.. işliyor..

+ 50 bin ve üstü ancak ortalama yapıp kazanabilirsin... ondada 3 günde 100 de 150 kazanç çok zor.. resmen kontrat sayıyor robotlar...

yada bilemiyorum robotlar belkide sırf beni bekliyorlar... gelsede ters işlem yapsak diye...
    bu söylediğine benzer olaylar geliştiğine şahidim bende..thyao, tcell, kchol gibi kagıtlarda 300-400+ kontrat ciddi bir meblağ..üstüne oynuyorlar..

ancak benim özellikle merak ettiğim gün içinde kontrat sayılması değil.. portföyün tamamı hedef konumuna getiriliyor mu? geceleri makineler (server) harıl harıl işlem yapıyor olabilir mi "rakiplerin" zayıflıkları nerelerde diye araştırarak ?? her aracı kurumda ayrıca trading deskleri de var yanılmıyorsam.. burada onlar açısından rakip sadece büyük kurumlar değil ayrıca görece büyük özel sahıs portföyleri.. bunlar (özel şahıs, sıradan vatandaş) kendi halinde kişiler..

mesela senin sadece tcell kontratların değil sana maksimum zararın verileceği diğer pozisyonlarını da düşünerek ertesi gün onların üzerine oynanıyor olabilir mi? açıkçası senin portföyün ne kadar "anonim".. ?? bilmemesi gereken kişiler senin portföyünün yapısını biliyor olabilir mi? bunları zaman zaman düşünmüyor değilim..

endeksin kaçınılmaz olarak aşağı veya yukarı gitmesi gerekmiyorsa, özel bir gündem ve haber yoksa, yani yatayda kalan bir endekste hisseleri hareket ettirmek lüksü varsa bu bahsettiğim yukarıdaki portföy hedeflemelerini daha kolay yapabilirler diye düşünüyorum.. sonuçta viopta ben kazanıyorsam onlar kaybediyor demektir.. ve bunun olmasını istemeyecek bir yapı olabilir.. asimetrik bilgi ile üzerimize oynama şansları olabilir..soru bu?? böyle bir şey yapılıyorsa etik olarak tamamen yannış ama burası Turkiye..diye düşünmeden edemiyoruz..
    Son düzenleme : discretus; 11-07-2020 saat: 11:26.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. netmiş borsa düşmezmiş,miş miş miş de miş miş,hangi seviyenin altına düşmez yaz da bilemem,bırakın artık şu deli zırvalarını ,düşer de çıkar da ,82 de olur ,130 da.........

5.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    netmiş borsa düşmezmiş,miş miş miş de miş miş,hangi seviyenin altına düşmez yaz da bilemem,bırakın artık şu deli zırvalarını ,düşer de çıkar da ,82 de olur ,130 da.........
    yaz da bilelim........

6. eskiden zynga pokerde poker oynarken baktım ütülüyorum...... sonra anladım masada iki oyuncu oturanlar var... beni araya alıp el güzelse arttırıp duruyorlar.... bunu anlayan ben masaya 3 kişi oturmaya başladım... komşudan net . evden net birde cep olmak üzere

3 farklı İP den giriş yaptım.. her şey güzelleşti kaybetmek yok.... hile olmadan masada kazanamazsın... adamlarda her türlü hile var..

kişisel bilgilere çok rahat ulaşabilirler ama kullanıyorlar mı tam bilemiyorum... yıllar önce ankaralı bir mütahit dohole büyük para yatırmış .. yetmemiş kredi çekmiş .. kağıdı verdilerde verdiler aşağı uzun bir süre orda takıldı... sanırım 40 krşa düşmüştü..

zaten öyle bir yapı varsa aydın doğan kesin o yapının içinde....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
    Sn Sazeli,

Fikirlerininizin neredeyse tamamı laik cumhuriyetin verdiği islami değerlerdir. ama özünde iş değişiktir. Teker teker bakalım.

Mekanlar yapacağınız ibadete katkı sağlar.
    Kişi ben evde kıldım, iş yerinde kıldım diyor ise bu kişiye namaz kılmıyor gözü ile bakılır. Şu hadise bakalım.
    "Ey İnsanlar! Evinizde namaz kılınız. Zira farz namaz dışındaki namazların en makbulü, insanın evinde kıldığı namazdır.â€
    Yanı farz namazlarının hepsi camide kılınması gerekir. Zaten farz namazı kaçırmak direk küfürdür. Bunlar harici namazlara sünnet namazı olarak da bakılmaz kişinin kendi kendine türettiği namazlardır.

Yani "camiye giden gösteriş için gidiyor bence" bile demek küfüre götürür. Camiye gidilecektir. Ha anca laik ülkede ben evde kılıyorum banane denir. Laiklik olmayan yerde göstere göstere gideceksindir çünkü aksi tehlikelidir.

Cami sadece cuma günü ibadete, kabe/cami sadece virüs yokken ibadete açılamaz. Her daim gece gündür açık olmalıdır. Değil ise yöneticiler hakkında kötü düşünce belirir.

Camiler arasında çok fark vardır. Hatta peygamberimiz bir camiyi ateşe verip yıktırmıştır. İsmi : Dırâr Mescidi
    https://sorularlaislamiyet.com/kaynak/mescid-i-dirar
    .
    .
    Ayasofya pazar günü müze olsun :
    Mümkün değildir çünkü ayasofyanın içindeki melek tasvirlerinin ibadete açıldığı için üzerlerinin kapatılması gerekmektedir.

Ayasofya Melekleri

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    erken seçim geliyor son koz ayasofya idi onuda kullandılar yerse artık..
    Su dolari bi costurursa tayyip ayasofya yuzunden % 5 e yakin daha oy kaybeder
    Ayasoyfa fln karin doyurmuyor eskidendi onlar

Sayfa 458/999 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •