Arama sonucu : 5143 madde; 1 - 8 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    Arkadaş 10 senedir piyasa neye odaklandıysa siZde ona odaklanın boş polyannacılık ile olacak işler değil bunlar Türkiye�de Rusya�da değil dünyada birinci olsan paraya çevirmenden sonra bir esprisi yok zaten 10 yıldır rezalet halde fiyatından da belli burda niye yazıyorum bir bilgilendirme iki ag hol iki varlığı var gerisi hikaye bir Migros düzeldi iki Efes berbat halde gidip Migros sayfasında yazıcak halimiz yok bide şu mevzu garip yönetimden hesap soracağınıza gelip burda yaZanlara çatıyorsunuz biz halimizden memnunuz misali buda sizi troll sınıfına sokuyor maalesef hakikatten yönetim adamı olsa bukadar savunmaz pes gerçekten
    beni sahsen 10 yildir ne oldugu nerede oldugu ilgilendirmiyor

ben yatirimci olarak sirkete bakarim piyasa degerine bakarim karar veririm.

bugun itibari ile sirketin piyasa degeri ile mevcut finansallari arasindaki ucuruma odaklanmis durumdayim !

siz finans konusunda ne noktadasiniz nereden bakiyorsuniz pek anlamadim, ordan burdan heryerden anlatiyorsunuz birsey anlatmak icin degil oylesine anlatiyorsunuz gibi.

herkesi troll olarak adlandiriyorsunuz ! kisi herkesi kendi gibi bilirmis ??!!!

bu forumda yiginla analiz yapildi, ortadan dalip gerekli gereksiz herseyi biliyormus gibi anlatinca farkli olmuyorsunuz ! hatta inandirici bile olmuyorsunuz ! burda polemik arayan birisi formatindasiniz

aghol olarak sirketin yakasini birakirsaniz , bize asalak gibi yapismazsaniz yeter ! paylarinizi Ab inbev'e satin kurtulun bizden ! yakin oldugunu dusunuyorum bu konunun ?! sonrasinda migrosla basarilar dilerim size
    Son düzenleme : hayek; 11-07-2020 saat: 23:30.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •