Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
beni sahsen 10 yildir ne oldugu nerede oldugu ilgilendirmiyor

ben yatirimci olarak sirkete bakarim piyasa degerine bakarim karar veririm.

bugun itibari ile sirketin piyasa degeri ile mevcut finansallari arasindaki ucuruma odaklanmis durumdayim !

siz finans konusunda ne noktadasiniz nereden bakiyorsuniz pek anlamadim, ordan burdan heryerden anlatiyorsunuz birsey anlatmak icin degil oylesine anlatiyorsunuz gibi.

herkesi troll olarak adlandiriyorsunuz ! kisi herkesi kendi gibi bilirmis ??!!!

bu forumda yiginla analiz yapildi, ortadan dalip gerekli gereksiz herseyi biliyormus gibi anlatinca farkli olmuyorsunuz ! hatta inandirici bile olmuyorsunuz ! burda polemik arayan birisi formatindasiniz

aghol olarak sirketin yakasini birakirsaniz , bize asalak gibi yapismazsaniz yeter ! paylarinizi Ab inbev'e satin kurtulun bizden ! yakin oldugunu dusunuyorum bu konunun ?! sonrasinda migrosla basarilar dilerim size
Tabi mevcut durum işinize geliyor al 13-15 sat 18-20 😀😀 şirketin fonksiyonu değişir kar verim üzerine yapı kurulursa oyun bozulur fiyatlama tahmin edilemez olur Efes çok başarılı harika yönetiliyor sonuç hisse 10 Yıldır 10-20 tl geçeceksin bu işleri ben yatırımcı olarak yatırım yaptığım şirketleri sorgularım niye daha iyi olsun ki hisse değeri dahada artsın diye ama arkadaşlar alışmış 13 al 20 sat 2-5 kr kazan , mevzu bukadar basit değil bukadar emek onbinlerce çalışan tepedeki 5-10 beceriksiz yüzünden yollardır heba olması kaynakların yanlış yerlerde kulanılması Efes iyi olacak her sene 300-400 milyon dolar kar yapacak aghol temettü dağıtacak ben bunu istiyorum siz siz olun trol olmayın