Sayfa 484/999 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: Viop - XXI

Herkesten özür diliyorum gece gece çenem düştü

Kusura bakmayın

2. Akp den ayrılanlar en çok kimi olumsuz etkiler..chp yi tabiki..baktılar büyük şehirler gidiyor farklı bir manevra zamanı geldi demiş olabilirler..hep düşünmüşümdür bu Babacan neden dışarda kaldı diye..

Zerohedge göre..
    ZARA..18 ayda 1.000 mağaza kapatacakmış..(dünya)
    STARBUCKS'ta 400 dükkan (ABD)

toplamda 8.600 mağaza/dükkan kapama bildirimi yapmış...

AVM'ler...gidici...

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Belkide akp gideceğini biliyor..gelecek yeni hükümete yol haritası çiziyor..ben bundan sonraki hükümetin aynı çizgide gideceğine inanıyorum..bakın Rahmetli Erbakan hoca milliyetçi kişiliği de vardı, akp nin geldiği son safha gibi..belki Akp den ayrılanlar bu bayrağı taşıyacak..
    seçim yapılsa bile gitmez, gidecekse dahi seçim gecesi pazarlık olur öyle anahtar teslim edilir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ocaktan beri adım atmadım hiçbir avm'ye önceden arada bir hafta sonları eşim ve oğlumla gider bir şeyler yer içerdik ufak tefek alışveriş falan...şimdi mümkün değil kapısından içeri girmem...çok lazım değil...

ZARA örneğini vermişsin zaten ZARA dan alışveriş yapmak için avm ye gitmeye de gerek yok...bundan 15-20 gün evvel eşime birşeyler aldım hatta internet sitesinden kapına kadar getiriyor...daha önce alışveriş yaptınsa zaten bedenleri kalıpları da biliyorsun sorun olmuyor...haber vardı geçenlerde hatta zara internet sitesine bilmem kaç milyar eur yatırım yapacak diye...mağazaları azaltıp inernete yönelecekler...zaten başka yolu yok bu işin...

ocaktan beri tüm ihtiyaçlarımı internetten alıyorum...gelen pakete 1 hafta dokunmuyorum sonra açıyorum...psikopata bağladık iyice ama yapacak bişey yok...

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Zerohedge göre..
    ZARA..18 ayda 1.000 mağaza kapatacakmış..(dünya)
    STARBUCKS'ta 400 dükkan (ABD)

toplamda 8.600 mağaza/dükkan kapama bildirimi yapmış...

AVM'ler...gidici...

6.  Alıntı Originally Posted by VIOPCU Yazıyı Oku
    Ben de sana kardeşim diyorum. Ama tartışıyoruz. Asla aynı görüşte değiliz. Buna da saygım var. Ama ben kimseye hakaret etmiyorum. Dün biri yazdı (erhan) hakaret ediyor resmen. Böyle insanlar var bu ülkede maalesef. Cevap yazma gereği duymadım.

Ben anladım senin derdin Ayasofya, islam,din vs. değil.

Erdoğan. Dedim ya onuda ayrı tartışırız.

Cevap yazmayacağım artık. Borsaya dönelim bence.
    Benim yazımın neresinde hakaret var.
    Siyasal islamcıları. Fanatikleri falan sevmediğim doğrudur. Ama hakaret etmedim. Ayasofya açıldı. Başınız göğe erdi mi? Twitter aleminde ne soktuk ama gibisinden yazan fanatiklere git bak hakareti onlar yapıyor. Atatürk’e bile hakaret ediyorlar kimsenin umrunda değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Tecrübe şartı kaldırılması anladım ama anlık bilgi ilginç.
    Gün içi dolar alıp satanları mı kontrol edecekler acaba.

Çoğu bankada anlık bilgi zor. Büyük bankalarda milyonlarca işlem oluyor ve belirli bir gecikme ile veya gün sonunda kayıtlar alt sistemlerden ana sitemlere aktarılıyor olması lazım. Hatta bu kripto paralarda bile hız bir sorun denilerek yeni sistemler geliştirilmeye çalışılıyor.

https://www.finansgundem.com/haber/m...lkiyor/1504937

Esas mukavelede yapılan değişikliklerle TCMB başkan yardımcılığı için ‘tecrübe şartı’ kaldırılırken, TCMB’nin bankaların sistemlerinden anlık olarak bilgi alabilmesi sağlanacak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Akıl mantık genelde negatif düşünce üretiyor, bir iş nasıl olmaz onu ya da nerede risk veya tutarsızlık var aklı bir şekilde buluyor. Hayal etmek akıl mantık işi pek değil.

Öte yandan başarılı örneklerin benzerlerini yapmak, geliştirmek vs akıl mantık işi. Tarihe de bakınca çığır açıcı buluşlar önce büyük tepki görüyor sonradan akıl mantık tarafından sahiplenebiliyor.

Çok üstün bilgi, akıl ve zeka sahibi birisi bir şey söylese bir çok tepki gelir ve görüşlerini daha önce bilinen ve kabul edilen düzlemde ispat etmesi istenir

Pratikte de sanatçı ruhu geniş mimarlar, tasarımcılar bir şey hayal ediyor, mühendisler onu üretmeye çalışıyor, yapabilen işinde kalıyor yapamayana biraz müsamaha gösteriliyor ama başarısız ise gönderiliyor. Tabi mühendislerden bazıları mimarlardan ve tasarımcılardan çok daha kabiliyetli olabiliyor tasarlanın çok ötesinde işler üretilebiliyor. Mühendislik özünde akıl mantık ve bilgi işi.

Şirketler metodoloji kullanıyor, müşteri istekleri, rakipler, tedarikçiler, çalışanlardan gelen bilgiler, şikayetler, öneriler vs ile sürekli bir gelişme ilerleme içinde olmaya çalışıyorlar ta ki devrimci bir talep ile karşılaşıncaya kadar. Tesla büyük hayal ile yola çıkmış, diğerleri bu iş tutmaz diye geride kalırken o bir miktar yol almış durumda. Büyük yatırımcılar da akıl mantık ile hareket ettiği için önce başarıyı görmek istiyor olabilir. Tesla sahibi şort satmaya başlamış o da haklı, büyük yatırımcılar da haklı.

Ben akıl, mantık ve tecrübe ile hareket eden bir adamım, sanatçı ruhum yok ama bazı şeyleri tecrübe ederek gördüm. O yüzden farklılıklar vs hoşuma gitmese de daha toleranslıyım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 484/999 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •