Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
birazda babo ya giydirmem ilazım ki.....cabuk gelsin.....
buraya hepsini toplayıp bir NOSTALGİ yapıp....hepinize veda edeceğim.....onuncun ayhanı seçtim.....30 yıldır tanırım....KAREKTERİ cok sağlamdır.....JUBİLEMİ O YAPACAK.....
BABA da gelecek.....feci bilgilidir.....
bu forum.....tüm forumların anasıdır.....sürekli dogurmustur…..JUBİLEMİN bunda olması normaldir......beni bu forum MENSUR etti.
Kuzu yine kesime gidecek etinden sütünden faydalanmak lazım. Plato yu unutma orası asıl mekandı. Eski dost dikkat et kendine .
Forum hayırlı olsun,ilgiyle takip ediyorum.
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...
Kuzu haklı eski heyacan kalmamış forumda yazan çizen yok borsa eskileri bırakmış.yenilerde eski kurt ları tanımıyor..
Hayırlı olsun...
Hahaaha, eski kulagi kesikler organize olup buyuk voltrani olusturmak istiyorlar. Birak dusuncesini hayali bile guzel. Ehh bize izlemek duser.
Yer İmleri