Originally Posted by
-Taha
yaklaşık 10 yıllık ERBOS yatırımcısıyım. Asla ama asla kaybetmedim ERBOS ta. Taa eskiden beri yatırımcılar ERBOSAN boru ile ERCİYAS ı karıştırıyor. Bunlar farklı boru şirketleri ve ERCİYAS boru borsada işlem görmüyor. Şunu söylemek isterim ki çok ekmeğini yediğim ERBOS asla ERCİYAS la kıyaslanamaz. Bir kaç yıl öncesini hatırlıyorum ERBOS sayfasında yatırımcılar şöyle yazardı: ERBOS un nabucco projesi için boru üretecek kapasitesi yok. Türkiyede Nabucco projesi için borusan, erciyas boru vs. şirketlerin isimleri yazılmıştı. Cuma günü Özbalın erciyas gibi bir şirketle olan birleşmesi ve erciyas borunun borsada işlem görecek olması nedeniyle alış yaptım. Sonrasını biliyorsunuz. Hayatımda ilk SPK tarafından böyle bir karar alınan kağıtta yakalandım. Valla kendi adıma şunu diyim: Özbalın durulmasını bekleyecem ve durulduktan sonra hem güvendiğim için hemde ortalama düşürmek için yeni alım yapcam.
Ama herkes bilsin şunu; ERCİYAS boru ERBOS değil. Bu forumda bile hala ikisinin aynı firma olduğundan bahseden yatırımcılar var. Mynet finans ta var. Biraz dikkat yaw.
Yer İmleri