Sayfa 613/999 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Viop - XXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    temettüleri de unutmayalım...

Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Dolar kuru 2001 senesinde 1.225₺ 2020 senesi 6.865₺ gitmiş. Tüpraş hissesi 2000 senesinde ikinci halka araz fiyatı 26₺ ve 31 ₺ arasında halka arz edilmiş..bu günkü güncel fiyat 86.₺ yuzde 235 bedelsiz 2001senesi bedelsiz vermiş hayırlı işler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,155
    Haklısın onuda yıllık enflasyona saydım.[emoji854]
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    temettüleri de unutmayalım...
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Dolar kuru 2001 senesinde 1.225₺ 2020 senesi 6.865₺ gitmiş. Tüpraş hissesi 2000 senesinde ikinci halka araz fiyatı 26₺ ve 31 ₺ arasında halka arz edilmiş..bu günkü güncel fiyat 86.₺ yuzde 235 bedelsiz 2001senesi bedelsiz vermiş hayırlı işler.
    Ya kardeş bana 2000 den başlayarak 2020 kadar dolar bazlı grafik atabilir misin?

Ya da atabilecek her hangi biri varsa sevinirim.

Ben tl bazlı atıyorum.

https://invst.ly/rge7t

4. Krediler geçici rahatlama sağlıyor, bir süre sonra yine sistem tıkanıyor. Satılan sıfır evleri gerçek alıcılar mı aldı, kur ve enflasyon riskinden korunmak isteyenler mi aldı yoksa müteahhitler kendi adamlarına mı sattı belli değil.

Çok iş adamı asıl işini bıraktı fabrika arazisinde müteahhitlik işine girdi, baktı güzel iş sonra diğer işlerden gelen paraları muhtemelen batırdı. Daha akıllılar Türkiye yerine yurt dışında gayrimenkul AVM işine girip riski dağıttı.

Tahin işinde başlayıp büyüyen birinin borçları çok artmış diye magazin haberi var, bazı hisselerin çok yükselmesi teminat olarak kullanılmasından da olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Dax düşüşten sonraki zirvesini geçti biz de deneriz yarın büyük ihtimalle. Ytd .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aklınızda olsun kredi ceken bir cok iş adamı buğday alıyormuş bu sene buğday karaborsa dolayısıyla un baya bi artacak borsadan kazanan buğdaya geçsin
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,155
    Ya kardeş farklı bi şey yok ortalama 30/ 87₺ 2000/2020 haa arada al sat yaptıysan onları da ekle...
     Alıntı Originally Posted by VIOPCU Yazıyı Oku
    Ya kardeş bana 2000 den başlayarak 2020 kadar dolar bazlı grafik atabilir misin?

Ya da atabilecek her hangi biri varsa sevinirim.

Ben tl bazlı atıyorum.

https://invst.ly/rge7t
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

8. Doların her çıkışını dış güçlere bağladığımıza göre o zaman da dış güçler hükümeti devirip imf ye mahkum etmek için İngiltere merkezli müdahale etmiş olamaz mı, bu durumda o zaman hükümete destek vermemiş olanlar vatan haini değil midir?

Bir de kanalistanbul projesi alanında daha önceden arsa tarla almış ve birilerine aldırmış olanların; dediğiniz dönemde dolara geçmiş olanlardan sizce bir farkı var mıdır?

Böyle olunca insanın aklı karışıyor değil mi?
     Alıntı Originally Posted by VIOPCU Yazıyı Oku
    Ya şu forumda siyaset yapmayın diyorum. Ben yapmamaya özen gösteriyorum ama cevap vermeyince ortalığı boş buluyorsunuz. Siyasi yazılarınızı gidin başka yerde yazdın.

Dolar bir yatırım aracı değildir.

Sen şimdi burada insanları dolar almaya teşvik ederek vebal ödeyecek misin?

2000 yılların başı Ecevit saat civarı 22.00 civarı serbest kur rejimi yok diyordu. Ama gece yarısı açıklanan kararda dolar rejimi serbest diyordu. O zaman dönemin MB Başkanı Gazi Erçel ve sol cenahta şu an siyaset yapan bir çok kişi dolara geçmiş sayesinde. Öztrak'ta var içlerinde. Kitapçık krizinde dolar 650 liradan işlem görüyordu. Hem de 24 saat olmadan. Daha sonra 1900 leri de gördü.Onun için kimin ne dediğiniz önemi yok.Ha bizim o zamanda dolarımız yoktu şimdi de yok. Batmadık ölmedik. Hep söylüyorum dolar alacağıma altın alırım. Bakın bakayım o zaman dolar alanın parası 6,5 kat artmış. TUPRS,ECILC, ISBNK vb. alanların parası kaç kat artmış. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. İnsanları yanıltıyorsunuz.

Ama o zaman bunları yazamayanlar şimdi buraya gelip sırf CB düşman olduğu için bunları yazıyor.

Doların 16 yılda 1,9 tl den 7 leri görmesi kadar daha doğaldır.

Ki bu ülke fetönün organizatörlüğünde gezi eylemlerini atlatmış (Faiz 5 lere düşmüştü) ve arkasından darbe anlatmış bir ülkedir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun.
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 613/999 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •