Sayfa 630/999 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ben öylesine yazdim hocam geçen 1453 artiacmistiya endeks belki yarında 1507 acar. Davul onlarda tokmak onlarda.
    nükteyi kaçırmışım kusura bakmayın
    sadece inanın bana samimiyetle yazıyorum yöneticiliğini yaptım yerde büyümek yerine küçülmeye gitmek zorundayız maalesef ki, enerji sektöründeyim. çalıştırdığım insanların yüzde 50 si diyelim asgari ücret işten çıkarabilsem tazminat alacak işsizlik maaşı alabilecek 4-5 ay spnra yine asgari ücretle hayat normalleşirse işe girebilecek. şu an kısa çalışmdayız mecbur ücretsiz izin girmek zorundayım. İnsanlar perişan benim yatırımlarım başka tamamen tesadüf şubat mayıs arasında ben yoktum viop ta ev aldığım için, yoksa 20 kontratta yazacağın kıçını yırtsa 4000 TL zarar bugece ben çocuklarıma bu dönemde ihityacı olanlara çok üstünü verdim.

ama körü körüne yorum yapanlara şundan kızıyorum chp nin akp sinin canı cehenneme yac bu kanunla hele ki salı gecesi bloomberg ht ye bakın lütfen devamı gelecek gibi çalışanı sen gebertirsen bedeli olur.
    İlk kez önlem paketi çalışanı vurdu.
    Bu arada kısa çalışma uzadı da bireysel krediler ötelendi mi

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Dikkatinizi çekti mi bilmem?
    Reis kime kandırıldım dediyse yerle yeksan etti,inlerine gireceğim dedi,dağları taşları düm düz etti,işlerini bitirdi.
    Bunu yazınca aklıma eski günlerde yaşanmışlarım geldi.
    Kale kilitin sahibi rahmetli Sadık ÖZGÜR (danacı sadık lakaplı).
    Rakiplerini en tepeye çıkartır orada işini bitirirdi.

Şöyleki,diyelim rakip firma İTO- veya yeni piyasaya giren DAF kilit,kampanyalarla piyasa edinirken dokunmazdı,,bayisi olarak derdik ki,Sadık abi diğer firma şu fiyat şu vade ile mal satıyor,derdi ki bekleyin,2-3 tur dönsün biraz büyüsün.!!
    Öyle bir kampanya yapardı ki örneğin;normal zamanda %20 iskonto 4 ay vade yaparken,toplantı yapar İstanbul'da büyük bayilireni ağırlardı %40 + 10 + sene sonu maksim gazinosunda yemekli araba çekilişi + 6 ay ödemesiz 1 yıl vade.(büyük bayilere araba mutlaka çıkardı )

Diğer firmaların bunu kaldırması mümkün değil.(acımasız gibi ama piyasalar acımasızdır-siyasette acımasız oluyor)

3. Doğu Perinçek, AKP'ye sırtını döndü: Türkiye iflas noktasına geldi

Fareler gemiyi terketmeye başlamış

4. Bilançosunda ciddi bir gedik açılması beklenen Goldman Sachs'tan gelen olumlu veriler ABD borsalarının gündeminde. Banka ikinci çeyrek için rekor bilanço paylaştı.

https://www.finansgundem.com/haber/g...ilanco/1505804

Bankacılar ne yapacak?

5.  Alıntı Originally Posted by efeselcuk Yazıyı Oku
    nükteyi kaçırmışım kusura bakmayın
    sadece inanın bana samimiyetle yazıyorum yöneticiliğini yaptım yerde büyümek yerine küçülmeye gitmek zorundayız maalesef ki, enerji sektöründeyim. çalıştırdığım insanların yüzde 50 si diyelim asgari ücret işten çıkarabilsem tazminat alacak işsizlik maaşı alabilecek 4-5 ay spnra yine asgari ücretle hayat normalleşirse işe girebilecek. şu an kısa çalışmdayız mecbur ücretsiz izin girmek zorundayım. İnsanlar perişan benim yatırımlarım başka tamamen tesadüf şubat mayıs arasında ben yoktum viop ta ev aldığım için, yoksa 20 kontratta yazacağın kıçını yırtsa 4000 TL zarar bugece ben çocuklarıma bu dönemde ihityacı olanlara çok üstünü verdim.

ama körü körüne yorum yapanlara şundan kızıyorum chp nin akp sinin canı cehenneme yac bu kanunla hele ki salı gecesi bloomberg ht ye bakın lütfen devamı gelecek gibi çalışanı sen gebertirsen bedeli olur.
    İlk kez önlem paketi çalışanı vurdu.
    Bu arada kısa çalışma uzadı da bireysel krediler ötelendi mi
    Ben seni çok iyi anlıyorum ben malı musavirim yanımda 2 asgari ücretli çalışanım var kimseden doğru düzgün para gelmiyor. Bikac mukellefimim zaten iflas etti ne diyim adamlara bana olan borcunuzu verinmi diyim. Gelenle ofisin kirası elektrik internt su aidat yeme içme vs. Gidiyor. 4 5 aydir cocuklarin parasini vioptan kazandığım parayla vermeye calisiyorum. Oda Ne olacak abi bugün kazanırız yarın kaybederiz. Bazen burda yazılar yazıyoruz kimi onları siyasi algılıyor ama asıl isyanımız geçim sıkıntısına. Cocuklardan birini isten cikartmam lazim gonlum el vermiyor hatta aslina bakarsan ikisini cikarip benim yapmam gerekiyor durum o derece sikintili. O iki çocuğun rizki burdan çıktı çıktı çıkmadı yandık.

6. Yurt dışında kuşlar nasıl kapattı?
    Yarın bizde kuşlar nasıl olur? Yorum lütfen. Elimde kuşlardan biri var.

Yarın kuş günü olabilir mi?

7. ABD ADR

Birisi açılışta GARAN aldı ama sonra birileri indirdi.

Görüntü yabancılar bademlere yardımcı olmuyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by VIOPCU Yazıyı Oku
    Yurt dışında kuşlar nasıl kapattı?
    Yarın bizde kuşlar nasıl olur? Yorum lütfen. Elimde kuşlardan biri var.
    American Airlines Group (AAL). +16,12%

Deutsche Lufthansa AG (LHAG) +9,73%

Air France KLM SA (AIRF) +6,70%

Sayfa 630/999 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •