Sayfa 666/999 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    kasıyorlar çünkü faiz enflasyonun sebebidir diye tutturup haddinden fazla indirdiler faizi, sonuç olarak da herkes TL'den kaçıyor... TL'den kaçıp dolara geçtikçe insanlar haliyle dolar yukseliyor, üstüne bir de düşük faizlerle millet varlıklara saldırdıkça enflasyon TUIK tarafından makyajlanamaz seviyelere yukseltmeye başladı. Ya tukurduklerını yalayıp biz halt ettik deyip faizi arttıracaklardı ya da işte akla ziyan şekilde son kalan rezervleri yakma pahasına TL'yi stabil tutmaya çalışacaklardı... peki nereye kadar... gittiği yere kadar... bir gün salacaklar ipini mecburen, ondan sonra 7.5 mu olur 8 mi 9 mu artık nerde durursa...
    varlıklarımın %40 ı dolardaydı bu saçmalığı gördüğüm için ortalamamı yukarı çekeceğini bildiğim halde bu oranı %60 a çıkardım.

Hiç bir dönemde bu kadar dolarım olmadı. Daha kötü dönemler görmedikmi gördük.

Fakat o zaman tl ye faiz vardı. %12 enflasyon olan yerde %8 bir faize para yatırmak enayilik.

Şİmdilik belki sabit gittiği için kayıp gibi gözüksede eminim bir yıl içinde onu bana kat ve kat fazlasıyla verecek.

2. Biz kapandıktan hemen sonra nasdac vadeliye 100 puan gömmüşler. Haber mi geldi?

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    varlıklarımın %40 ı dolardaydı bu saçmalığı gördüğüm için ortalamamı yukarı çekeceğini bildiğim halde bu oranı %60 a çıkardım.

Hiç bir dönemde bu kadar dolarım olmadı. Daha kötü dönemler görmedikmi gördük.

Fakat o zaman tl ye faiz vardı. %12 enflasyon olan yerde %8 bir faize para yatırmak enayilik.

Şİmdilik belki sabit gittiği için kayıp gibi gözüksede eminim bir yıl içinde onu bana kat ve kat fazlasıyla verecek.
    O zaman paranı bankada tutma madem yükselecek diyorsun
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

4.  Alıntı Originally Posted by BeerIsGold Yazıyı Oku
    O zaman paranı bankada tutma madem yükselecek diyorsun
    200 milyar doları bankada tutanlar enayi mi yoksa başka beklentileri mi var..?

Butun gun ekrana bir iki defa baktim. Biraktigim yerde duruyor. Ekran basinda olsam sac bas yolardim herhalde Long kapamalar olmussa dusus icin iyi haber. 136 bin gorseydik iyiydi 128 e kadar rahat duserdik. Boyle her an 136 ya donme ihtimali beni muallakta birakiyor

Iyi geceler hepinize

6.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Biz kapandıktan hemen sonra nasdac vadeliye 100 puan gömmüşler. Haber mi geldi?
    Netflix karı beklenenden çok düşük gelmiş. Sanırım buna bağlı Netflix %10 düşmüş. 100 puan onun yansıması olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Netflix karı beklenenden çok düşük gelmiş. Sanırım buna bağlı Netflix %10 düşmüş. 100 puan onun yansıması olabilir.
    Teşekkür ederim. Kapanan ekonomide Bankaların kötü beklenen bilancoları iyi O kadar sokağa çıkma yasağı oldu Netflix kârı beklenenden düşük. Mantık dışı

8. Dolar şort pozisyonlları ile ilgili haber yeni mi yoksa seans içinde mi geldi..
    Yeni ise yarın başta hulk olmak üzere kamu bankalarını olumsuz etkiler gibi...

Sayfa 666/999 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •