Sayfa 125/1006 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Sadece bu yuzden olduğunu sanmıyorum. Buna da ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum.

Kamu bankalarının Doviz acik pozisyonlarının (-8,5mr $) ozsermayeye oraninin (%20 - su an %26) yasal limitin üzerinde olduğuna dair iddialar da var. (Kaynak: @e507)

Özellikle özel bankaların baskilanmasinin sebebi, Aktif Rasyosu düzenlemesi ile ilintili olabilir.

Kamu bankaları kredi hacimleri sayesinde kolaylikla rasyoyu saglarken.

Ozel bankalarin cogu payda da kat sayısı yüksek formulize edilmis dth'ları istenmeyen evlat ilan etmek zorunda kaldı. Yüksek cezalar odememek için.
     Alıntı Originally Posted by shark Yazıyı Oku
    Acaba bu yüzden mi kamu bankalarının usd mevduat oranları özel büyük bankalara oranla daha yüksek.
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yani ne demek istemiş haberde? Türkçesini de soyleyiverin gari

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Yani ne demek istemiş haberde? Türkçesini de soyleyiverin gari

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    https://www.bbc.com/turkce/amp/haber...mpression=true
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Ziraat daha önce ücretsi olarak maaş alan herkese otomatik tanımladığı kredili mevduat hesabı için zorunlu yaşam sigortası çıkarmış.
    6 ay için 3 TL kesinti yapmış. Kişi ölüp 1350 TL olan krediyi ödeyemezse 1350 TL lik teminat turalı hayat sigortası bankayı kurtacakmış.

Daha önce de istemeden banka kart özelliği olan kredi kartı tanımlamışlardı.Kredi kart bölümünü iptal edene kadar canımızı çıkartmışlardı.

Bankayı ararsın bir tek Allahın kulu çıkmaz. Güya korona var. Milleti 3 Tl için bankaya çağırıyorlar.

Bir yandan inşaat için zararına ucuz kredi dağıtırken diğer yandan emekliden, memurdan her yıl kesinti yapması hele şu korona günlerinde söylenecek söz kalmamış.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Ziraat daha önce ücretsi olarak maaş alan herkese otomatik tanımladığı kredili mevduat hesabı için zorunlu yaşam sigortası çıkarmış.
    6 ay için 3 TL kesinti yapmış. Kişi ölüp 1350 TL olan krediyi ödeyemezse 1350 TL lik teminat turalı hayat sigortası bankayı kurtacakmış.

Daha önce de istemeden banka kart özelliği olan kredi kartı tanımlamışlardı.Kredi kart bölümünü iptal edene kadar canımızı çıkartmışlardı.

Bankayı ararsın bir tek Allahın kulu çıkmaz. Güya korona var. Milleti 3 Tl için bankaya çağırıyorlar.

Bir yandan inşaat için zararına ucuz kredi dağıtırken diğer yandan emekliden, memurdan her yıl kesinti yapması hele şu korona günlerinde söylenecek söz kalmamış.
    Emekli maaşı alanlar dan ilaç ve muayene parası kesiliyor. Buraya kadar tamam fakat lütfen herkes e devletten araştırsın kendisi,eşi, çocukları için kesintilerde fazladan da kesiyorlar ben bu gün şikayet ettim Alo 170 e devlet buldu mu affetmiyor

6. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Emekli maaşı alanlar dan ilaç ve muayene parası kesiliyor. Buraya kadar tamam fakat lütfen herkes e devletten araştırsın kendisi,eşi, çocukları için kesintilerde fazladan da kesiyorlar ben bu gün şikayet ettim Alo 170 e devlet buldu mu affetmiyor
    Ne demek istediğinizi anlayamadım? Emeklilerden ilaç ve muayene parası kesiliyor.
    "kendisi,eşi, çocukları için kesintilerde fazladan da kesiyorlar" ???
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Ne demek istediğinizi anlayamadım? Emeklilerden ilaç ve muayene parası kesiliyor.
    "kendisi,eşi, çocukları için kesintilerde fazladan da kesiyorlar" ???
    Yani devletin emeklilerden ilaç ve muayene parası adı altında sizin ve sizin üstünüzde gözüken eş ve çocuklarınız adına emekli maaşınızdan her ay kesilen paraları kontrol edin ben bu gün ALO 170 e şikayet ederek benden fazla kesmişsınız lütfen iade edin dedim devlet maşallah her yere saldırıyor uyanık olmak lazım bu ay benden kesilen para 11,79 tl ama Türkiye de 13 milyondan fazla emekli var 10X 13.000000 = 130 milyon yapar iyi para

Sayfa 125/1006 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •