hisse sayfasından beri takip eden arkadaşlara teşekkür ediyorum sağolun. ama sakın ola hisse yazmayarak kendimi kastığımı falan düşünmeyin. çünkü tam tersi zarar vermek istemiyorum. benim oyunum kağıdın defter değeriymiş, beklentisiymiş, oymuş buymuş gibi şeyleri hiç dikkate almadan kazancı gördüğün yerde vur geç. ama piyasada genel olarak tutmak üzerine bir oyun anlayışı var. buda benim oyun anlayışıma uymadığı için en iyisi yazmamak diye düşündüm. çünkü rakamlara bakarken ne olduğu belli olmayan dandik bir kağıda düşerim bişeye yaramaz. diyorumya sanki tapusunumu alacağım diye hiç bakmıyorum öyle şeylere. sağlam olduğuna inandığım kağıt yazıyorum. ne yalan söyleyim tırışkadan kağıtlar tavan tavan giderken benim yazdığım kağıt sürünerek süründürerek gitmesi sanki o kadar yükselen kağıt arasından bir tane bulamıyormuşum algısı oluştuğu için bunuda kendime yediremiyorum.. olay bu.. yoksa ne olacak yazarsın gider ama ne olursa olsun bi sakatlık olacak diye kendim rahatsız oluyorum...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri