Sayfa 717/999 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Dün canlı yayında Mehmet Metiner ve Süleyman Soylu sağlam girdi birbirlerine...
    https://youtu.be/VDqtIuq5LAE

Süleyman Soylu sinirlenip yayına bağlandı, Metiner'e söz hakkı tanımadı.
    Akparti içinde derin çatlaklar var galiba. Aynı partili değilde farklı partili gibi tartıştılar.
    Soylu 2-3 ay önce acaba bu sebepten mi istifa etmişti?

Metiner-Soylu tartışması bence AKP-MHP tartışmasının fitilini ateşleyebilir....

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bursa'da evin önündeki çöp konteynırına attığım çöpleri karıştıran kıyafeti düzgün
    insanlar o kadar çoğaldı ki...!

2 gün önce Alsancak'tan..BAsmaneye doğru gittik, Kızın buzdolabını aldık..
    Yolda rastladığım tiplere çarpmak, yanından geçmek dahi istemezsiniz... O derece ürkütücü..!!

Alt-üst farklar öylesine açıldı ki, farkında değiliz....
    Biz de Bursa da yaşıyoruz, çöpleri düzenli olarak çöp toplayıcılar karıştırıyor. Çalışıyorlar, ayıp veya acınacak bir şey de değil.. Bence savurmuşsunuz geniş meydana Siz hangi semttesiniz merak ettim?
    İzmir Alsancak ve Basmane yi de Bursa ya bağlar gibi yazmışsınız; geri dönüp Alsancak ta bayiden alsaydınız çok ürktüyseniz..

Geldik, gidiyoruz..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

3. Ülkenin ilerlemesi için eğitim sisteminin düzeltmesi ve bilime yeniden değer verilmesi gerekiyor. Gençler artık okumak istemiyor çünkü boşa vakit kaybı olarak düşünüyor. Eğitimli insanlarla nasıl konuşulacağını bilmiyor insanlar cahil sokak çakalları Twitter'da profesörlere laf çakmaya çalışıyor bu insanlar bilime ömrünü vermiş insanlar.
    Mehmet Akif Ersoy dini gruplara değil Atatürk'e destek vermistir mesela ama o dönemin en büyük İslam âlimlerinden biridir dünya çapında bir İslam alimidir.
    Hayatını okurken bir diyaloğu beni çok etkilemişti. Bir dini grup temsilcisiyle tartışirken bilmiyor musun ilimin olmadığı yerde ilim tahsil etmek farzlar üstü farzdır diyordu.
    Bilime yatırım yapmayan her ekonomi sömürülmeye ve çökmeye mahkumdur.
    Amerikayi Amerika yapan Almanya'daki irkciliktan Amerikaya kaçan Einstein in icat ettiği atom bombasıdir.
    Bir buluş sizi dünyaya hakim yapabilir. Yeter ki bilime gereken önem verilsin.

4.  Alıntı Originally Posted by urungu1907 Yazıyı Oku
    Dün canlı yayında Mehmet Metiner ve Süleyman Soylu sağlam girdi birbirlerine...
    https://youtu.be/VDqtIuq5LAE

Süleyman Soylu sinirlenip yayına bağlandı, Metiner'e söz hakkı tanımadı.
    Akparti içinde derin çatlaklar var galiba. Aynı partili değilde farklı partili gibi tartıştılar.
    Soylu 2-3 ay önce acaba bu sebepten mi istifa etmişti?

Metiner-Soylu tartışması bence AKP-MHP tartışmasının fitilini ateşleyebilir....
    şunu yazayım dedim yeni karşılıklı twitler atılmış. Tahminimden hızlı olacak galiba bu çekişme süreci... Ve bakalım kimler kimlerin yanında olacak....

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Size neden laf soktuğumu düşündünüz anlamadım. Herhangi bir saldırı veya savunma amacım yoktu. Böyle bir isteğiniz varsa bir daha hazırlanıp gelirim.
    Şimdi baktım paradan sıfır altıldığında 1 dolar 1,34 TL’ye denk geliyormuş. 100 TL yaklaşık 75 dolarmış. Bence güzel zamanlardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yanlış anlamışım.
    Benim bu forumda kimseye saldırı amacım yoktur. Sadece ekonomi ile ilgili rakamları tüm çıplaklığı ve gerçekliği ile yazmayı tercih ederim. Rakamların söylediği bir şey varsa o da, geçmişe göre daha fakirleşmiş ve bunun yanında ülkece mal varlığımız ve toprağımızı kaybetmiş olduğumuzdur. Bunu anlatmak istedim.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by dex61 Yazıyı Oku
    Sevgili arkadaşım öğretmenler de diğer mesleklerde olduğu gibi maddi açıdan farklılar. Örneğin normal bir öğretmen din resim beden fen bil. Vs 7000 alor ek dersle. Ama benim gibi dersanecilikten meb e geçen geçmişinde özel sektörde çalışan bir öğretmen 20 yi bulur kazandığı. Ben fen lisesi deyim fen lisesi öğretmeni diğer öğr göre daha fazla kazanır o da max 8000 özeli vs katlanır. Yani önemli olan çalışmayı sevmek.

yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.
    Fen lisesinde tanıdığım, samimi olduğum öğretmenler var, hiçbiri ayda 20bin TL kazanmıyor.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    weekend dow'da tık yok...sıfır durumda...hiç çekilmiyor hareketsiz piyasa...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    haftada özel dersten 1.000 TL kazansa (zor da hadi kazandı diyelim) ayda 4.000 TL eder ki bu rakamı sürekli kazanamaz sürekli kesintisiz özel ders verecek öğrenci bulmak pek mümkün değil...6-7 bin TL de maaşı olsa aylık geliri 10-11 bin TL olur... ki bunu da dediğim gibi düzenli kazanamaz...özel derslerde illa kesinti olur hiç ders veremediği ya da az ders verdiği dönemler olur...20 bin TL fazla uçuk gerçekçi bir rakam değil...

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Fen lisesinde tanıdığım, samimi olduğum öğretmenler var, hiçbiri ayda 20bin TL kazanmıyor.

Sayfa 717/999 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •