Sabahın 4 ünde ya namaza kalkılır yada uykusuzluk sorunu vardır.Sn Kalav size imam dediğine göre!
Dün akşam votka'yi fazla kaçırdık ve halâ ayilamadim,denize girdim deniz bile kesmedi.Kent gıda'yi hatirlatmayin 145 den alıp %10 la sattim , gördükçe içim gidiyor.Nasip değilmiş diyorum.Geçen sene bu zamanlar ditaş almıştım o da 10 12 aralığında gitti Martta 7 liralara geldi basiretim bağlandı alamadim.Yani bende sizin gibi daldan dala uçarken büyük karlari kaçirdim. Lotu az tahtalara hastayım...İmbk 30 dan birkaç kere işlem yapmisimdir 30 sene icerisinde.İlk hissemi sokaktan almiştim 1989da garanti almiştim 100 lot kuponları vardı yanlış hatırlamıyorsam... O sene Net Holding te çalisiyordum,sirket bize 50 ser lot Merit hissesi hediye etmişti yil basinda ve sonra daha borsaya cikmamis merit hisselerini biz çalisanlara iyi bir fiattan kitlemislerdi ,ben param olmadigi icin alamamistim.Alan arkadaslar yillar sonra bedavadan sattiktan sonra borsada işlem gormeye basladi 2010 larda, neden anlattim bilmiyorum , galiba kafam hala dunde votka da Dilek yarimadasindan Samos'a bakiyorum.Deniz çok güzel. Vaya con Dios...
Yer İmleri