Sayfa 812/999 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: Viop - XXI

Erdoğan: 2002 yılında 184 lira olan net asgari ücreti bugün itibarıyla 2324 liraya biz çıkardık

https://twitter.com/sputnik_TR/statu...51324642279429

şu ifadeler hala kullanılabiliyor ya.. hakikaten üzülmemek mümkün değil.. bir insan bu tür çarpıtmaları neden yapar ?? üzücü.. umarım inanarak söylemiyordur.. siyaseten söylüyordur.. siyaseten söylemesi de kötü ama ilk durumdan en azından bir nebze daha iyi bir olasılık ülke açısından..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Erdoğan: 2002 yılında 184 lira olan net asgari ücreti bugün itibarıyla 2324 liraya biz çıkardık

https://twitter.com/sputnik_TR/statu...51324642279429

şu ifadeler hala kullanılabiliyor ya.. hakikaten üzülmemek mümkün değil.. bir insan bu tür çarpıtmaları neden yapar ?? üzücü.. umarım inanarak söylemiyordur.. siyaseten söylüyordur.. siyaseten söylemedi de kötü ama ilk durumdan en azından bir nebze daha iyi bir olasılık ülke açısından..
    Kabahat söyleyen de mi inanıp gerçekten de öyle diyen de mi??

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Erken secim icin deliriyor tayyip surekli kriz arama derdinde
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Erken seçim olabilir deniyor, bugün haber vardı. TUSIAD partileri ziyaret edip ekonomik programlarını soruyormuş.

https://www.dunya.com/ekonomi/tusiad...-haberi-475799

TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski başkanlığındaki TÜSİAD Yönetim Kurulu bugün HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ile biraraya geldi.

Siyasi partilerin genel başkanları ile düzenlenen görüşme serisinde; COVID-19 sonrası toparlanma süreci kapsamında fırsatlar ele alınıyor. Normalleşme sürecinde siyasi partilerin ekonomi programları ve öngördükleri programlar konusunda fikir alışverişinde bulunuluyor.
    Idlib ayasofya yunan libya ...
    Kaşıntılarınin tek sebebi erken secim...hepsi hikaye masal suni kriz
    Idlib de 35 sehit den sonrs bile anket yaptilar.. tokadı yiyince cesaret edemiyorlar
    Shortun can dostu en buyuk gucu rte dir. Yine ihya eder mi shortlari defalarca olduğu gibi ...edebilir
    Borsacinin en buyuk kabusu hortlayabilir yine

4. DOW öyle bir yerdeyim ki modunda...

Grafik günlük, kırmızı çizgi üzerinde kalırsa ki kabaca 26.700' lere denk geliyor, işin rengi değişebilir...

Tabi şimdilik kırmızı üzerinde olsa da bana pek inandırıcı gelmiyor doğrusu, çünkü düşüş senaryomda DOW' un mutlaka kırmızı altında olması gerekiyor...

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, ABD' lilerin şu an banka alıyor olmaları hiç ama hiç hoşuma gitmedi...

NASDAK(Q) İXKB(bizdeki XBANK) şu an yaklaşık %5 yukarıda...

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bist bugün negatif ayrıştı.
    Mantıklı bir sebep de bana göre yoktu. Haberler de bile ciddi bir şey yoktu. Görende savaş çıktı sanacak.
    Tamamen 2 dir alta basıp topluyorlar.
    Dolar düşerken, brent yükselirken, dünya endeksleri yükselirken, aşı haberleri çıkarken, Abd nin korona için 1 trilyon dolar daha ek ayırdığı açıklanmışken...
    Borsa düşer mi?
    Bana göre trend hala yukarda.
    Ytd

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    stop loss nedir longlar için??????

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    tüm saatlikler bugün sat verdi.
    Günlükler epey aşağıdadır herhal.

7. Ekonomi kötü, millet işsiz. Kredi falan cekip borsaya giren çok oldu.
    Yeni açılan hesapların çok büyük kısmı 20 bin Tl altındaymış. Bu insanlar 3-5 buradan birşey tırtıklıyor.
    Bana borsayı düşürür gibi gelmiyor.
    O zaman da bir sürü yeni mağdur daha yaratacak.
    Erken seçim zaten sıkıntılı olacak hükümet için. Çok fazla mağdur çok fazla karşı oy demek.
    Bilemiyorum ülke çok sıkıntı gidiyor.
    Akşama kadar hisse aldık sattık diyoruz ama üzülüyorum gerçektende.
    ytd.

8. Neden seçime gitsin ki?

Sayfa 812/999 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •