Tesekkurler Sn.Umut0109
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Teşekkür ederiz Sn.Umut0109
Teşekkürler sayın umut!!!
😚
KRONT.Hisse de ilk alım rakamım 2.20 .daha sonra bir miktar daha ilave yaptım diye başlar yazı .Kront la ilgili Aklımdan geçenlerin neler olduğunu .ne için üzerinde durduğumu .neden Efsane olabileceğini yazmaya çalıştım.PETER LYNCH Borsayı yenmek kitabının arka sayfasında der ki ( Şirketlerin geleceği bilançolarından okunsaydı matematikçiler ve muhasebeciler dünyanın en zengin insanı olurdu) Ben bu tezi çürütme niyetinde değilim. Şirketlerin geleceğini tam manasıyla okuyamamış olsakta ışık gördüklerimizin peşinde olmalıyız. Bu ışığın emarelerini keşfetmeye çalışmalıyız. Kişisel yatırım stratejimi çözen arkadaşlar olduğunu bildiğim için mutlu olduğumu söyleyebilirim. Kront şu aşamada portföyümün ağırlıkta hissesidir. diye devam eden bir yazı silsilesi
Tabi ki işin gerçek uzmanından ya da farklı yazmak gerekir ise gerçek duayen den aradan hayli zaman geçti eskilerden bu yazıyı okuyanlar az çok tahmin edebileceklerdir...
Uzun vade kront ta bekleyenler bu rakamların çok önemli olmadığını çok yukarılar olması gerektiğini biliyorlar bilmeliler her şey yolunda görünüyor gelecek de bir gün gelecek...
Kaçırdığını sandığın durak birden önüne çıkar.detaylara girmeye gerek yok bir bakarsın haber vermeden bir anda Umutla selamlarsın gelecek KRONT günlerini...
KRONT Öyle kolay vazgeçilecek şirket değildir kurumsaldır yeterki ciro artışı devam etsin yola çıktıklarını yolda buldukları ile değiştirmeden yolunda devam ediyor yolu her zaman açık olsun...
Hedefi Olmayan Gemiye Hiç Bir Rüzgar Yardım Edemez...
The Future Will Come One Day.
Sayın Hiskin teşekkürler. Tecrübelerinizden ve bilgilerinizden bizleri mahrum bırakmayın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
PwC'nin Covid-19 kriziyle ilgili yayınladığı son araştırması
https://twitter.com/amonslayer00/sta...61515657928706
Yer İmleri