Sayfa 946/1001 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 7,561 - 7,568 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,544
    Blog Entries
    3
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Hediyesi gönderilmiştir

Bilim kurulu toplantısı sonrası yazılı açıklama :

Fahrettin Koca: "Günlük yeni hasta sayılarının tekrar 1000'in altına inmesi, salgınla mücadelede bir avantaj olduğu kadar, motivasyon gücüdür."

Koca: "Her gün, iyileşen hasta sayımız kadar yeni hastamız olmaktadır. Yeni hasta sayılarını azaltmalı, arayı açmalıyız."

Koca: "Bayramda memleketine gidecek olanlar, trafik yoğunluğuna kalmadan yola çıkmalı. Taşıtlarda kalabalık olmamalı, tedbirlere uyulabilmelidir."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bakan Koca: "Toplu bayramlaşma yapılmamalı, kalabalık bayram yemekleri düzenlenmemelidir. Ziyaretler sınırlı, bayramlaşmalar telefonla yapılmalıdır."

Koca: "Bayram namazı açık alanda, mesafe kuralına uyularak kılınmalı, kurban kesiminde ve et dağıtımında hijyene daha fazla dikkat edilmelidir."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Günaydın kafe

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Covid-19 salgını nedeniyle zarar gören esnaf ve sanatkârların, Halkbank tarafından düşük faizli kullandırılan kredi borçlarının 3 ay ertelenmesine karar verildi

Sayfa 946/1001 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •