Sayfa 887/999 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: Viop - XXI

1. deniyor ki banka ve bazı ağır sanayilere yabancı ilgisi olabilir, neden diyorlar bunu..çünkü yol bitti..
    ve çünkü yerli yatırımcı anlık girip çıkıyor orta uzun vade yatırımcı değilki bankaya girsin, vurkaç yapacak yerliler...
    yolda bitti ne olacak şimdi..hani piyasa ederini bulurdu Ökte bey, bankalar neden altına yapmış gibi duruyor

2. Endekste yorgunluk görmüyorum şu an. 119400 de geziniyor. Sert geri çekilmedi henüz. Banka hareketi gelmeden 119500 üstüne çıkmakta zorlanacak sanki.

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    2 gün sonra belli olur. Virmanlar belki bir yere.
    hep 90-91 den dönmüş. o araya kadar çıksın yeter.

4. bazı aynı meslek sahipleri aralarında sosyal medyadan yazışıyorlar..bugün aselsan alalım..2 gün sonra şunu alalım..ama asla paranızı gömmeyin diyorlar..vurkaç yapacaz diyorlar..

5.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    arkadaşlar tekrar paylaşım dedim cevap gelmeyince
    Hocam yaptığınız işlem hacmine göre değişir. Aynı kurum içerisinde hacmi düşük olduğu için 10binde 10 komisyon veren müşteri de vardır, 10binde 1 komisyon veren müşteri de vardır. İşlem hacminiz yüksekse daha düşük komisyon talep edebilirsiniz. Aylık işlem hacminizi belirterek farklı kurumlardan teklif isteyebilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    deniyor ki banka ve bazı ağır sanayilere yabancı ilgisi olabilir, neden diyorlar bunu...
    nerden çıktılarsa oraya girecekler çünkü, girecekleri zaman... az buçuk derinliği olan bir bankalar var bir de ağır sanayiler... marketlere giren girdi zaten, holdingler de öyle çok ucuz değil şu noktada... başka da bir şey kalmıyor geriye...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    hep 90-91 den dönmüş. o araya kadar çıksın yeter.
    Burada da >Tupras forumda da ara ara yazdım. Zaten elimde de var. 88 de kısa vade kanalı kırdı yükseldi. Endeks geri çekilirse belli edecek kendini. Kağıdın DNA sını biliyorum.
    91,5 kırılmadan gerçek hareket başlamaz. Aylıkta MACD yukarı dönmeye başlıyor. Güzelleşsin iyi para bırakacak. Kocaoğlan sevdadır.Bilen bilir

8. Bankalara giriş olacaksa düşüş Senaryosu çöp olur..ve virüste 2. Dalga da çöp olur..Virüs Yalan olur
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    aşağı senaryoda son tablo; ben de merak etmeye başladım iyice bu işin sonu nerde bitecek..düşecekse sonun sonu da bitti..
    yani 119.000 altında kaldığı sürece her an düşme potansiyeli devam eder gözüküyor..

Sayfa 887/999 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •