Sayfa 948/1001 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Bloomberg News'in kaynaklara dayandırdığı haberinde bankaların, reel sektör müşteri talepleri nedeniyle ortaya çıkan döviz yükümlülüklerini hedge etmeleri için Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda (VİOP) işlem gören vadeli kontratlara yönlendirildiği belirtildi.

Haberde, bankaların spot piyasa yerine VİOP’taki vadeli kontratlara yönlendirilmesi ile liranın ve Türkiye Cumhuriyet
    Merkez Bankası’nın rezervlerinin desteklenmesinin amaçlandığı ifade edildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sağlık Bakanlığı: DMO üzerinden tedarik edilen ve halen Halk Sağlığı Laboratuvarlarımızda kullanılmakta olan kitler de uluslararası standartlarda olup duyarlılıkları yüzde 90'ların üzerindedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Merkezden faiz indirimi yok ..

TCMB BİR HAFTA VADELİ REPO FAİZ ORANINI %8,25 OLARAK BIRAKTI(BEKLENTİ %8,25)

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

YAŞ kararlarına göre, 30general/amiral kadrosuzluk nedeniyle emekliye sevk edildi. 226 olan general/amiral sayısı 30 Ağustos itibarıyla 247 olacak.

Cafe Trend&amp;Trade - III

Yüksek Askeri Şura kararları kapsamında 17 general ve amiral bir üst rütbeye, 51 albay, general ve amiralliğe yükseltildi.

YAŞ kararlarıyla Genelkurmay 2. Başkanı Korgeneral Metin Gürak orgeneralliğe, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu oramiralliğe terfi etti.

8. İstanbul Sözleşmesi'nin iptal edilmesini isteyen heyet

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 948/1001 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •