Sayfa 479/803 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon
Arama sonucu : 6419 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Mkk kayıtlarını nasıl alabiliyor patron.Bunu biliyorlarsa eğer benim satmami bekliyorlar kesin:)) alış kademelerine baktım simdi ilk 10 kademe 15er lottan ibaret nasıl bı tahta anlamadım.En kötüsü yıllarca oturur temettumuzu alırız krediyle mal almadık sonuçta.

2.  Alıntı Originally Posted by Drogo-89 Yazıyı Oku
    Mkk kayıtlarını nasıl alabiliyor patron.Bunu biliyorlarsa eğer benim satmami bekliyorlar kesin:)) alış kademelerine baktım simdi ilk 10 kademe 15er lottan ibaret nasıl bı tahta anlamadım.En kötüsü yıllarca oturur temettumuzu alırız krediyle mal almadık sonuçta.
    öyle demeseydin iyiydi sonra spek güceniyor ağbisini çağırıyor oda iş yatırımdan 25 lot alış giriyor

bi tanıdığımda bunlara 31 lot kafasına çakıyor çil yavrusu gibi dağılıyorlar

bi 5-10 dk hiç işlem olmuyor ışık tutulmuş tavşan gibi oluyorlar sonra kaldığı yerden dewamkeee

3.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Sistem aynı sistem bakın şu anda 10,03 e 30 bin lot koydular takoz olsun diye spek amca diyorki ya bu deveyi güdün yada bu diyardan gidin 29 bini duruyor güçlü bir güreşci daha çıkmadığı müddetçe bu pehlivan tek başına istediği gibi peşrev çekip duracak minderde ,allah bize sabır versin.
    Evet aynen peşreve devam ediyor kah 10,00 kah 10,04 kah 10,05 koyuyor 29 bin lotu
    kemal sunalın tosun paşa filimi geldi aklıma allah rahmet etsin ,rahmet istedi herhalde nur içinde yatsın türk milletine az faydası olmadı hep güldürdü insanları birazcık olsun sıkıntılarından uzaklaştırdı ilaç gibi
    https://www.youtube.com/watch?v=kaytHh0tp2o

4. Biz yazdıkya meydan okur gibi 10,00 32828 lot koymuş alın sadece sen değil hepiniz seyredin der gibi , fazla konuşmayın der gibi haklısın ağa ben sustum inşallah bir gün onu alıp bir 232 000 lotta alışa koyan çıkar karşına ,başkada diyeceğim yok

5.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Biz yazdıkya meydan okur gibi 10,00 32828 lot koymuş alın sadece sen değil hepiniz seyredin der gibi , fazla konuşmayın der gibi haklısın ağa ben sustum inşallah bir gün onu alıp bir 232 000 lotta alışa koyan çıkar karşına ,başkada diyeceğim yok
    sayın horasanlı

bizimde gol atacağımız zaman gelecek bu seferde o yeter ulan satıp durmayın diye ekran başında dertlenecek

maçası yiyorsa o yazdığı lotun 4-5 katını tek bir alış kademesine yazsın param var diye hava atsında

tek tuş eline vereyimde öyle hava atsın ama yok züğürt bir speğimiz var, ancak 15 lotla alış girecek kadar çapı var

6. Padişah 9.89 a 50250 koydu

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by coastguardsar Yazıyı Oku
    Padişah 9.89 a 50250 koydu

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

cücük padişahım çok yaşaa

çok korktuk satalım dedik ama altlara alış girmemişsin

nasıl olacak bu ibanını verde hibe edelim bari

Bugün küfür yok neyseki hayırlı cumalar

Sayfa 479/803 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz