Sayfa 930/999 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Viop - XXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Laguna müdür

Tatildeyim diyorsun gidiyorsun Akbank alıp iş çıkartıp sonra gece globali takip ediyorsun

Ne gerek var Başkan

Ama sen ne zaman mala girsen arkadeş ben ertesi gün çok tatlı para kazanıyorum bundan sonra hep malda ol dostum
    Hiç sorma Dostum. Sabah yemyeşil uyanınca dedim endekstende sıfırlar atılmadan önce fiyatlar uygunken alayım dursun. Aldık ve durdu mu! durmadı düştü namıssız. Malda olunca dowa bakmadan yapamıyorsun. Ne güzel kafa rahattı, yine kendimize dert bulduk.
    Terslik oluncada hep üst üste geliyor.
    Bizim evi emlakçı bi afrikalıya kiraya vermişti. Kiracı koronodan önce ülkesine gitmiş hala ortada yok haberde yok. Tabi kirada yok... diyorum ki hiç ince işlerle uğraşmiyim çilingirciyi alıp kapıyı açtırıp ordan da 2. El eşyacı çağırıp evi boşaltiyim. Velet öldü mü kaldı mı onu mu beklicez belki aylarca gelmeyecek. Sonra çıkar gelirse başımıza iş çıkar mı. Evi boşalttım diyelim, Elektrik su doğalgaz telefon vs. Aboneliklerini nasıl iptal ederiz.
    Çömez bi avukata sordum emlakçıdan evi boş olarak teslim aldım yazısı al o zaman sorun olmaz dedi.
    Pederin malı var derdin var...
    Cevaplayan olursa artık sabah okurum.
    Herkese iyi geceler...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2. Temel vadeli piyasada insanların çok para kazandığını duymuş, Trabzon'da aracı kurumda hesap açmış, para yatırınca kontrat alabilirsin demişler. Neyse bankadan kredi çekmiş aracı kuruma göndermiş. Sonra telefon ile müşteri temsilcisini aramış.

- Bana demiş 10 tane BIST30 aralık vade kontratı alın demiş.

Telefondaki temsilci sormış
    - Uzun mu olsun kısa mı?

Temel düşünmüş, düşünmüş
    - Orta olsun.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Temel vadeli piyasada insanların çok para kazandığını duymuş, Trabzon'da aracı kurumda hesap açmış, para yatırınca kontrat alabilirsin demişler. Neyse bankadan kredi çekmiş aracı kuruma göndermiş. Sonra telefon ile müşteri temsilcisini aramış.

- Bana demiş 10 tane BIST30 aralık vade kontratı alın demiş.

Telefondaki temsilci sormış
    - Uzun mu olsun kısa mı?

Temel düşünmüş, düşünmüş
    - Orta olsun.
    Hahah [emoji4][emoji106]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Türkiye'den manzaralar....
    KAdın kocasını aldattığı için boşanıyorlar,
    yine de nafaka alıyor. Kadın yeni biriyle evleniyor. nafaka almaya devam ediyor..
    Doymuyor!
    Nafaka arttırım davası açıyor. Adliyede kadın kocası, ve yeni kayınpederi ile beraber
    eski kayınpederini öldürüyor..!!

Dün Güzelbahçe/İZMİR'de.. balık/ekmek yiyelim dedik.
    Balık halinin yanında empati restauranta oturduk.. Sipariş verdik.
    Yan masaya da Tesettürlü bir hanım ve yanındaki hacıbey(eş?sevgili?komşu?) hepsi olabilir)) sipariş verdiler..
    Mezenin yanında efes/bira siparişini de ilave ettiler..!!

...................

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Türkiye'den manzaralar....
    KAdın kocasını aldattığı için boşanıyorlar,
    yine de nafaka alıyor. Kadın yeni biriyle evleniyor. nafaka almaya devam ediyor..
    Doymuyor!
    Nafaka arttırım davası açıyor. Adliyede kadın kocası, ve yeni kayınpederi ile beraber
    eski kayınpederini öldürüyor..!!

Dün Güzelbahçe/İZMİR'de.. balık/ekmek yiyelim dedik.
    Balık halinin yanında empati restauranta oturduk.. Sipariş verdik.
    Yan masaya da Tesettürlü bir hanım ve yanındaki hacıbey(eş?sevgili?komşu?) hepsi olabilir)) sipariş verdiler..
    Mezenin yanında efes/bira siparişini de ilave ettiler..!!

...................

Sevap işlemek kadar günah işlemektede özgür insanlar... örneğin başka biride sizin için adam ezan okunurken caminin yanından geçiyor ama camiye girip namaz kılmıyor nasıl müslüman bu adam derse sizin namaz kılmama özgürlüğünüze karışmış olur. Kimse dört dörtlük müslüman değil... kim bilir belkide böbrek taşı düşürmek için tedavi amaçlı bira içiyorlardır [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dow S&P Nasd** a falan baktığımızda 1.453 artı veya herhangi bir artı bekleyen var mi halen?

7. Bizim bazı arkadaşlar gençken herşeyi denedi .

Bonzai esrar her türlü içkiler kızlar vs .

Bir daha geleceğiz dünyaya diye .

Yaş 30 -35 i geçince herşeye tövbe ettiler ve aile kurdular

Cuma , Oruç , kurban vs gibi dini vecibeleri getirmeye başladılar .

Sonuçta gençken olan meraklarını giderdiler

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Dow S&P Nasd** a falan baktığımızda 1.453 artı veya herhangi bir artı bekleyen var mi halen?
    illaki mesaj verilecekse -1453 de bir mesajdır.

Sayfa 930/999 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •