Sayfa 995/999 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 7,953 - 7,960 arası.

Konu: Viop - XXI

1. sana tekrar tekrar yazdım sen aklını kiraya vermissin
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hahahaa.. ekip çoğalmaya başladı troller ek yardım istemiş..
    SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Hah işte böyle ol...
    O zaman aynı şeyleri akp yapınca, ticari sır diyince yolsuzluk yapıyor demeyeceksin...
    ihtimalden bahsediyorum..kanun bu munzam sandığı biliyor.. anlamamakta ısrar ediyorsun..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by mgs3 Yazıyı Oku
    sana tekrar tekrar yazdım sen aklını kiraya vermissin

hahahaa.. trol olduğun çok belli.. ama zavallığın da çok belli. sadece bana cevap yazıyorsun bu forumda.. kim görevlendirdi seni ??
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Sorunun köküne inin.
    Sizden olmayanın da hakkını savunmadan sorunları çözemezsiniz.
    biri gelir, bir mağduriyet yaratır,
    diğeri gelir başka bir mağduriyet yaratır.
    böyle sürer gider.
    Onun için fanatizim,
    ifrattır ve de tefrit yaratır.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    ihtimalden bahsediyorum..kanun bu munzam sandığı biliyor.. anlamamakta ısrar ediyorsun..
    Akp dilinden konuşuyorsun... ve çok komik durumdasın.. paralize olmuşsun, yazdıkların, düşündüğün şeyler sana normal geliyor..

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Akp dilinden konuşuyorsun... ve çok komik durumdasın.. paralize olmuşsun, yazdıkların, düşündüğün şeyler sana normal geliyor..
    akape dilinde konuşan sensin.. ispatlayacaksan ispatla yoksa iftira atma.. akape dilini ve propaganda taktiklerini burada kullanan sensin.. eğer bu iftira attığın konularda bir şey yapmazsan kendini oldukça açığıa çıkarmış olursun.. yazık..kanun belli.. bilgi edinme hakkı belli.. eğer edinemiyorsan suçlusu o şirket değil iktidardır..veya sorun belki sensin.. okuduğunu anlamıyorsun..

7. Senin burada burada ne için yazdığını yıllardır bilirim akıl fukarasi
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hahahaa.. trol olduğun çok belli.. ama zavallığın da çok belli. sadece bana cevap yazıyorsun bu forumda.. kim görevlendirdi seni ??

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    akape dilinde konuşan sensin.. ispatlayacaksan ispatla yoksa iftira atma.. akape dilini ve propaganda taktiklerini burada kullanan sensin.. eğer bu iftira attığın konularda bir şey yapmazsan kendini oldukça açığıa çıkarmış olursun.. yazık..kanun belli.. bilgi edinme hakkı belli.. eğer edinemiyorsan suçlusu o şirket değil iktidardır..
    Faaliyet raporu kapalı.. göremiyorum.. göremiyorsan ver inceliyeyim..

Sayfa 995/999 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •