Sayfa 17/1006 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Viop - XXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,750
    Blog Entries
    6
    Bugün bi işim vardı bodrum havaalanına gittim. Bir temmuz günü ve bir de pazar günü bu kadar mı in cin top oynar arkadaş.
    Kaldı sezonun bitmesine 1 ay ve ortada ne turizm var ne de ulaştırma sektörü.
    Resmen bitik.
    Thy nin finansallari için geçen tahminler yayınlanmıştı 6 ay için bilanço zararı 1.35 milyar filan ortalama yaklaşık tahmin demişler.
    Ben oha olm bu kadar iyimser olmayın diyorum
    En az 2,5 milyar tl zarar yazacağını düşünüyorum finansallarda ilk 6 ay için.
    Ama tabi eğer muhasebe birimi makyaj yapmazsa
    Thy nin ayranı yok içmeye. 2021 yılı 2.ceyrek finansallarina kadar hayır beklememek lazım tablolardan.
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Özgürlüğünden vazgeçerse, ne yiyeceğine, eşinin kim olacağına başkalarının karar vermesine izin verirse var aslında. İzmir doğal yaşam parkına her aslana yer var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dido ile evlenmek, pukhette kayli minokla kaçamak yapmak, ilber hocayla boğazda rakı içmek istiyorum. Ama evin balkonunda oturmuş salıncakta sallanıyorum.
    Doğdum doğalı da koşuyorum. Yannış yöne mi gidiyorum acaba?

3. Pilot arkadaşlara maaş vermiyor neredeyse. Ama habire müdür atıyor enteresan. Ben bu havacılık krizinde low cost lar topu atarsa ( mesela bizim atlas cort ) thy yi epey avantajlı görüyorum ama haberlere aşıya filan aşırı duyarlı tabi.
     Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    Bugün bi işim vardı bodrum havaalanına gittim. Bir temmuz günü ve bir de pazar günü bu kadar mı in cin top oynar arkadaş.
    Kaldı sezonun bitmesine 1 ay ve ortada ne turizm var ne de ulaştırma sektörü.
    Resmen bitik.
    Thy nin finansallari için geçen tahminler yayınlanmıştı 6 ay için bilanço zararı 1.35 milyar filan ortalama yaklaşık tahmin demişler.
    Ben oha olm bu kadar iyimser olmayın diyorum
    En az 2,5 milyar tl zarar yazacağını düşünüyorum finansallarda ilk 6 ay için.
    Ama tabi eğer muhasebe birimi makyaj yapmazsa
    Thy nin ayranı yok içmeye. 2021 yılı 2.ceyrek finansallarina kadar hayır beklememek lazım tablolardan.

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Peki hayvanlardan çok daha yavaş üstelik yalnızca iki ayağı ile koşabilen ilkel! Insanın kendisinde çok daha hızlı koşan hayvanları nasıl avladığını biliyormuydunuz?
    Hayvan avlama için en iyi tuzak zamandır

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,750
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Pilot arkadaşlara maaş vermiyor neredeyse. Ama habire müdür atıyor enteresan. Ben bu havacılık krizinde low cost lar topu atarsa ( mesela bizim atlas cort ) thy yi epey avantajlı görüyorum ama haberlere aşıya filan aşırı duyarlı tabi.
    Benim baldız hostes thy de. 3 ay ücretsiz izne çıkarmışlardi. Süre bitti yeni iş başı yapicak ama maaşlarında çok ciddi bir tirpan olacakmış dediğine göre. Artık ne kadar keserler bilmiyoruz yüzlerce binlerce personelden.
    Gerçi personel maliyeti ile bitmiyor ki iş. Bilanço nun maksimum % 20 si.
    ee kalani ne olacak.
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

6. Hocam bilanço gelince ben çalışırım gördüğümü paylaşırım. Bir olumlu bakma sebebim de yurt dışı birkaç hava yolu zararları umduğum kadar kötü gelmedi. Teknik Nötr keşke bu kadar artmasa hala diplerde olsaydı ama temel olarak umut vaat edebilir nasıl yönetildiğine bağlı olarak bu dönemde. Çok yüksek beklentiye girmeden takipteyim uzak uzak
    Benim baldız hostes thy de. 3 ay ücretsiz izne çıkarmışlardi. Süre bitti yeni iş başı yapicak ama maaşlarında çok ciddi bir tirpan olacakmış dediğine göre. Artık ne kadar keserler bilmiyoruz yüzlerce binlerce personelden.
    ee kalani ne olacak.

7. Vodafon'u üç vakite yolcu edebilirler.

http://www.patronlardunyasi.com/habe...i-dustu/238367
    BTK, Vodafone’u uyardı: Hizmet kalitesi düştü
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu, (BTK) internet servis sağlayıcı kalitesindeki düşüş nedeniyle Vodafone’u yazılı olarak uyardı
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

ee kalani ne olacak.
    O da bişey mi
    Bi hostesle tanıştım
    Sırf bebeginin abd vatandaşlığı olsun icin
    Orda dogurmus
    Masrafa bak
    Komedi

İlla batı ülkesi vatandaşı olucaksan
    Bari göze batmayan bi yerinkini ol

abd vatandaşı olmak
    Pek çok yerde handikap

Aptal hostes