Sayfa 59/1006 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Viop - XXII

1. Çayırlarda rahat rahat otlayan öküzlerin içine kurt düştü bir kere. Huysuzluklar olabilir. Geçicidir.

Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Acıların çocuğu emrah modunda gördüm seni kıskanma ne olur çalış seninde olur.
    ben altinciyim , çok kıskandım Almanya gibiyim şu an kıskançlıktan kuduruyom..��
    ahahaha
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Nöbetçi banka yok mu dolar 6.88 olmuş. Akşam yemeğine çıktılar galiba.
    Döndüler yemekten sabaha kadar 6.85 e basarlar.

Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Sana diyorum savaşma ...viş benim önerdiğim hisseleri alsaydın yüzde 30 kazanmıştın ülker 25.70 önermişim 31 görülecek, ekgyo 22.58 görülecek arçelik 22.50 hedef fiyat görüldü,aselsan 41 görülecek,tcell demisim 16.40 üzeri al altı sat,vestel 17.70 de önermişim 21 hedef fiyatı takip et bakalım bilanco dönemi sonuna kadar neler olacak 98 den endeksi burda bağırdım hep yukarı diye önce 106 sonra 113 sonra 119.500 gerisi yalan demisim herşey ortada başarımın sırlarından biri pala alıyorsa al satıyorsa sat mayınlı arazide onun bastığı yerlere basacaksın patlamamak için takipte kal para kazan bi dua yeter bize bol kazançlar esen kal dostum.
    Eyvallah
    Sağ ol
    Sende

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    Ya hacı dayı lar, deminden beri yazilanlara bakıyorum anladığım kadarıyla doları ipini serbest bıraktılar heralde 7 tl ye kadar soluksuz gitti dedim.
    Sonra lan bi dur deyip kendi ekranımı açtım kur 6.8845 gözüküyo 0.52 primli.
    Niye bu heyecan?
    VAKIF;ZİRAAT;HALK... dolarda kısa poz.da.. milyarlık zarar..1 gecede..!

6.  Alıntı Originally Posted by urungu1907 Yazıyı Oku
    https://invst.ly/rl1jt direnci kırdı iyi mi... Yarın cillop gibi short günü
    https://invst.ly/rl2h- direncin altına geldi yine.Kıramadı. Yarınki cillop işi iptal

7. Parite HAFTALIK...

Bunda da yolun sonuna gelinmiş görünüyor...

Bundan sonra ons aşağı, parite aşağı, dxy yukarı olması gerekiyor, yoksa altından çok büyük bişey çıkması lazım...

Göstergeler charta sığmıyor artık...

8. Yannız avro bir haftada 7.80 den 8.10 a geldi bir defa lafı geçmedi. Dolar az kımıldayınca ortalık karıştı.
    Adın çıkacağına canın çıksın.

Sayfa 59/1006 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •