Yarın dolar almayanlar, dolara mı saldıracak?
Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.
Sana diyorum savaşma ...viş benim önerdiğim hisseleri alsaydın yüzde 30 kazanmıştın ülker 25.70 önermişim 31 görülecek, ekgyo 22.58 görülecek arçelik 22.50 hedef fiyat görüldü,aselsan 41 görülecek,tcell demisim 16.40 üzeri al altı sat,vestel 17.70 de önermişim 21 hedef fiyatı takip et bakalım bilanco dönemi sonuna kadar neler olacak 98 den endeksi burda bağırdım hep yukarı diye önce 106 sonra 113 sonra 119.500 gerisi yalan demisim herşey ortada başarımın sırlarından biri pala alıyorsa al satıyorsa sat mayınlı arazide onun bastığı yerlere basacaksın patlamamak için takipte kal para kazan bi dua yeter bize bol kazançlar esen kal dostum.
Borsanın sıfır atıldığı günde dolar altın kontrol edilemiyor ve cb de çıkıp camiye gidin diye laf salatası yapıyorsa kendisinin ve yandaşlarının cepleri dolar ve altın dolu borsanın suyunu çıkaracaklardır.
Bu ne pişmişlik bu ne lahana turşusu rezil ekonomini borsa ile örtüp milleti borçlandırıp yönlendir sonrada millet borsa show beklerken cami muhabbeti yap
dur bir saniye
Al sana
...................
Layık
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yer İmleri