Sayfa 747/817 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1.  Alıntı Originally Posted by camc43 Yazıyı Oku
    Eşleşmeyi görebilen arkadaşımız varmı yazarsanı seviniriz tskler bereketli kazanclar
    tavan görünüyor, tabi bu değişebilirde

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ne diyorsak o

3.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    bende 110 a verdim

gecerse gene geliriz 148 olur
    Ne dediği belli değil riskli diyor sonra 148 olur diyor. bakın beyler bu manipülasyondur. senelerdir al sat yapıyor bu söylemlerle.

4. Vallahi korktum 106 ortalamayla verdim bayada vardî allahtan baska hisse aldim o yukseldide farki kapadi bu gunluk

ROYAL;4625411]Ne dediği belli değil riskli diyor sonra 148 olur diyor. bakın beyler bu manipülasyondur. senelerdir al sat yapıyor bu söylemlerle.[/QUOTE]

5. Bende tirstim 120 bayrak hedefi diyorlardi oraya gelmesine dayanamadim yoksa endeks tekrar eski yerine geldi burdan bi salarsa hisse misse kalmaz adamlarin maliyeti cok dusuk 27 tl di mart ayinda simdi 110 tl 4 ayda beni biraz korkuttu her hissenin cikisini kente baglamamak lazim kalanlara bol kazanclar sunu unutmayin tavandan alinmadigi gibi tabandanda satilmaz
     Alıntı Originally Posted by camc43 Yazıyı Oku
    Vallahi korktum 106 ortalamayla verdim bayada vardî allahtan baska hisse aldim o yukseldide farki kapadi bu gunluk

ROYAL;4625411]Ne dediği belli değil riskli diyor sonra 148 olur diyor. bakın beyler bu manipülasyondur. senelerdir al sat yapıyor bu söylemlerle.
    [/QUOTE]

GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    ne diyorsan dinliyoruz elimizdeki malı aldınız baya baya 31 lot kaldı kaçtan vereyim abime
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

7. Kimse yanlis anlamasin bu mesajimi allahtan seans icinde yazmadim kimse etkilenmesin herkezin kendi karari satar alir insallah benim 1 se sizin 10 olsun
     Alıntı Originally Posted by twiztaz Yazıyı Oku
    Bende tirstim 120 bayrak hedefi diyorlardi oraya gelmesine dayanamadim yoksa endeks tekrar eski yerine geldi burdan bi salarsa hisse misse kalmaz adamlarin maliyeti cok dusuk 27 tl di mart ayinda simdi 110 tl 4 ayda beni biraz korkuttu her hissenin cikisini kente baglamamak lazim kalanlara bol kazanclar sunu unutmayin tavandan alinmadigi gibi tabandanda satilmaz
    GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]

8.  Alıntı Originally Posted by twiztaz Yazıyı Oku
    Kimse yanlis anlamasin bu mesajimi allahtan seans icinde yazmadim kimse etkilenmesin herkezin kendi karari satar alir insallah benim 1 se sizin 10 olsun

GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]

Yav heee heeee senin gibiler çok burda kimse yemiyor bunları ..

Sayfa 747/817 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •