Sayfa 87/1006 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Viop - XXII

Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Tatildeyim diye forumu okuyamıyorum. Dünkü yazılanlara bakıyorum borsa 1453 olacak diyen mi istersin doları 3 liradan alırım düşünce diyen mi istersin. Bugünkü rakamlara bakıyorum epey eğlenceli oluyor.
    Dün doların 5 e düşeceği de yazıldı. Millet ne içiyor anlamıyorum.

2. Gecen hafta ayasofya ya sevinen fakir fukara yagli zam kaziklarina hazir mi

3. halkbankası 6,92 den dolar alıyor fetöcüler bile yapmaz bunların yaptığını 6,85 milyarlarca dolar sat şimdi 6,92 dolar al.

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Gecen hafta ayasofya ya sevinen fakir fukara yagli zam kaziklarina hazir mi
    Dıj güçlerin saldırısı var. Reis halleder.

5.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Dolar zaten yay gibi gerilmiş, üzerinde büyük bir basınç birikmiş,fırlamasını önlemek için merkez bankası geçen yılın başından Mayıs ayı sonuna kadar nafile çabayla 88.2 milyar dolar ,üstüne kamu bankaları 9.7 toplam 98 milyar dolar satmış,fırlamak için sadece bardağı taşıracak son bir damlayı bekliyor,dün de bu karar olmadan da 6.98'i gördü.İlla dolarda hareket için bir neden arıyorsanız,bugün saat 10'da yayınlanan ve merkez bankası rezervlerinin facia halinde olduğunu gösteren aşağıdaki veriyi sebep olarak görebilirsiniz..

https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...1ffe16-neke93K
    Kime satmış bu doları onu buldunuz mu bulursanız zaten badem style bulursunuz
    Bu teknik bir hareket kim var arkasında badem style bu yüzden , dün akşam hareket sığ piyasada yapılan hareket yani sizin benim bilmeyipte onların bilgisi dahilinde yapılan hareket.
    Teknik olarak 6.85-7.07 arası kendini yeni yer oluşturması normal bana göre , gelişmekte olan para birimlerinde aynı hareket var mı

6.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Gecen hafta ayasofya ya sevinen fakir fukara yagli zam kaziklarina hazir mi
    Sevinmeyenlere zam yok mu
    Hamdım Piştim Yandım

7. Kim dediydi,
    merkez voba sopaylan daldı,
    doların işi bitti diye?
    el kaldırsın bakem.

Merkez vadeliye, repo-depo ya,
    kar etmek için girmez.
    Piyasayı denglemek için girer.
    Denge yukarda olursa zarar yazar,
    aşağıda olursa kar yazar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Türk borsasının gözbebeği olan banka holding sanayi alıp çöp hisse almayan borsa yatırımcısı yine sğrünmeye devam
    kent senedinde 1 lot bile ky hissesi yoktur

Sayfa 87/1006 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •