Sayfa 284/409 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon
Arama sonucu : 3269 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: DOCO - DO & CO Aktiengesellschaft

1. Bedelli veya bedelsiz sermaye arttırımı ihtimali var mı arkadaşlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,895
    Euro gittikçe doco daha da güzelleşir
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Euro gittikçe doco daha da güzelleşir
    euro açık pozisyonu var bildiğim kadarı ile.hatta iş yatırım analizinde de riskler arasında tl'nin değer kaybetmesi yazılmış.

Yatırım temamızın ana unsurları; i) gelir tabanının büyük çoğunluğu EUR bazlı olması, ii) ana iş kollarında güçlü pozisyon, iii) müşteri portföyünün başarılı bir şekilde çeşitlendirilmesi, iv) sürdürülebilir temettü politikası, v) düşük borçluluk ve sağlıklı bilanço yapısı, ve vi) önümüzdeki yıllarda gelirlerde ciddi büyüme beklentisi.

Katalizör

Yönetim; BA & Iberia ve Iberia Express ile yapılan yeni anlaşmalar, Türk Hava Yolları ile sözleşmenin yenilenmesi, Cathay Pacific ile artan işbirliği ve diğer yeni lounge işlerinin ileriye dönük gelirlerde bir artış yaratacağı beklentisiyle satış gelirlerinin 2019/20'de 1 milyar Euro’ya 2020/21'de ise 1,3 milyar Euro’ya ulaşmasını bekliyor. Bu nedenle güçlü gelir büyümesini hisse için en önemli pozitif katalizör olarak görüyoruz. Ayrıca Şirket’in yeni lokasyonlarda operasyon göstermeye başlamasının ardından yatırım harcamalarının ciddi oranda azalmasını ve nakit yaratımını arttırmasını bekliyoruz. Yeni ihalelerden başarılı sonuçlar alınması hisse performansını destekleyecek diğer gelişmeler arasında.

Riskler

i) Müşteri portföyü ve operasyon gösterdiği alanlardaki büyüme ile birlikte marjlardan ödün verilmesi, hijyen ve itibar riskinin artması ii) TL’nin değer kaybetmesi ve iii) yeni yapılan anlaşmaların icra riski.

4. Ağırlıklı ortalama önceki gün çok aşağıda, bugün de çok yukarıda kaldı. Yarın dengelenir sanırım )

5.  Alıntı Originally Posted by mf_a2 Yazıyı Oku
    Ağırlıklı ortalama önceki gün çok aşağıda, bugün de çok yukarıda kaldı. Yarın dengelenir sanırım )
    Haklısınız.
    Ayrıca bugünkü satışlar bayram öncesi nakte dönmek için son gün olmasıyla da ilişkili. Bu yüzden de yarın normalleşme bekliyorum.
    Nakte dönmek isteyenler çıktı. Yarın, Doco' da 31 temmuz beklentisi satışı, terse yani alışa bile çevirebilir.

6.  Alıntı Originally Posted by adellos Yazıyı Oku
    Haklısınız.
    Ayrıca bugünkü satışlar bayram öncesi nakte dönmek için son gün olmasıyla da ilişkili. Bu yüzden de yarın normalleşme bekliyorum.
    Nakte dönmek isteyenler çıktı. Yarın, Doco' da 31 temmuz beklentisi satışı, terse yani alışa bile çevirebilir.
    Neden satış beklentisi olsun ki

7. 30’unda seyahat kısıtlamasına ilişkin karar ve 31’inde genel kurul beklentisi varken bence çok düşecek yeri yok...
    önceki gün 387,20 kapattı, bugün 400 açıldı ve 419,40’a kadar çıkınca akşam düştüğü 377,20 küfür gibi geldi... yarın gap’li yukarı bekliyorum ben ... (hiç bilmediğim uluslararası bir dinamik özellikle 30’u kararı üzerinde etkisini hissettirmiyorsa tabii). Yatırım tavsiyesi değil tabii... samimi bir dertleşme... tesellim gr altın ve usd de tuttuğum birikimin borsa zararını hedge’lemiş olması... sepet önemli

8.  Alıntı Originally Posted by anelka_34 Yazıyı Oku
    Neden satış beklentisi olsun ki
    Sayın anelka;
    Sanırım yanlış anlaşıldım!
    Satış beklentim olduğun söylemedim. Bilakis, bugünkü satışların, yarın durulacağını, özellikle Doco'da alışların olacağı beklentisinde olduğumu ifade etmek istedim.

Sayfa 284/409 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •