Sayfa 137/1006 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Viop - XXII

1. özel mesajla geçen haftaki ''leş bilançolar öncesi son satış fırsatlarınız'' diye uyarımı dikkate alıp satış yapıp teşekkürleri görünce mutlu oldum.

Bir şekilde birilerine faydamız olduysa ne mutlu.

Tüm periotlar satta palanın burdan çevirip göstergeleri düzeltmesi imkansıza yakın bana göre.

Heleki bu bilançolarla dayanak bulup çıkması imkansız.

2. Çok büyük konuşuyorsunuz çok...

Karşınızda kimin/kimlerin olduğunu bilmeden...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Osmanlı Toprakları
    Gönderi
    1,211
     Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Viob nasıl artıya döndü. Birisi bana açıklasın.

Eksi 3,5 lardaki viob şu an artıya geçmiş.
    Gunduz kapanisdan sonra Aksam seansinda 2 kademe yukarda.o yuzden arti
    Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Sen açtır bi kadeh te benim yerime iç. makas 1700.
    Ayu gibi içelim diyorsun.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

5. Bugün ayar çekme günleriydi. Mesajı almıştır bizimkiler. 20 sene bu şekilde yürütüldü.
    Yabancı İstediklerini alacaklarını biliyor. Bakmayın bizim vatan millet Sakarya türkülerimize.

1130 kırdırmadıkları sürece ben hala yönü yukarı görüyorum. Saatliklerde aşırı satımda yarın yukarı tepki bana göre kesin olacak. 1150 altına sarkıtıp iyicene stop patlatıp yukarı kaldırabilirler.
    1150 ye reis direnci denmeye başlanmış. Reisin gücü endeksi tutmaya yetmez. Bunu da gösterecekler.
    Money talks...

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    yüzde 35 civarı bir artış yaparsa doları tekrar 6 TL civarına çekebilir , onun harici İngiltere MB ile oynayan bir adam vardı , onun gibi olmasından korkuyorum ben..
    Yanlış hatırlamıyorsam İngiltere BM yi dize getiren Soros idi. Bunlar istese, ağababaları da izin verse, bizi dümdüz ederler.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Spot 30 endeks saatlik grafik.

Kanal alt bandı çok sert şekilde kırıldı. Bundan sonra aynı kanalın içine dönemez bence. Tekrar yükseliş trendi oluşacaksa farklı bir kanal oluşacaktır. Şahsi kanaatim yeni yükseliş trendinden ziyade 992 - 1362 yükselişinin düzeltmesinin başladığı yönünde. Dövizin tekrar yükselişe geçmesi bu tezimi destekliyor.

Bir destek bulabilmek için mavi çizgiyi çektim. Kabaca 1290 - 1294 puan civarından geçiyor. Burası da kırılırsa şelale devam eder. Ayrıca saatlik göstergede henüz hiçbir uyumsuzluk yok.

8.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Spot 30 endeks saatlik grafik.

Kanal alt bandı çok sert şekilde kırıldı. Bundan sonra aynı kanalın içine dönemez bence. Tekrar yükseliş trendi oluşacaksa farklı bir kanal oluşacaktır. Şahsi kanaatim yeni yükseliş trendinden ziyade 992 - 1362 yükselişinin düzeltmesinin başladığı yönünde. Dövizin tekrar yükselişe geçmesi bu tezimi destekliyor.

Bir destek bulabilmek için mavi çizgiyi çektim. Kabaca 1290 - 1294 puan civarından geçiyor. Burası da kırılırsa şelale devam eder. Ayrıca saatlik göstergede henüz hiçbir uyumsuzluk yok.

Yeni yükseliş kanalı zaten gerekiyordu. Yoksa o kanalı izlemeleri için endeksi uçurmaları lazım. Yeni kanaldan trend devam edecek bana göre

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 137/1006 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •