Sayfa 141/1006 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Viop - XXII

"endeks 200 k olacak dolar 5 tl olacak" her sabah yapılan bir zevzeklikti bu sayfalarda.. ama bu argumanlar "sünger" gibi sıkıldı okyanusun derinliklerine atıldı..

net rezerv büyük oranda ekside.. yani adamlar boşaltmış resmen.. kurda agustos 2018 ani şoku unutulmamalı..
    şu anda ekonomik olarak 2018 den de kötü durumdayız.. daha once de belirttiğim gibi katar'dan, çin'den, abd den filan her yerden para bulmaya çalıştılar.. swap yaptılar.. bir sürü saçmalık icat ettiler.. israflarını finanse etmek için..ama hazıra dağ dayanmıyor.. yatsınlar kalksınlar 2002 öncesi iktidarların ve halkın fedakarca para ve değer biriktirmesine dua etsinler.. yıllardır bunları satarak yiyorlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Akşam seansının bitmesine 11 dk kaldı

Ne kadar Göm Göm edersek kardır dayı

Goyver gelsin hayatım 💓💓💓🐻

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    moruk bu gönderimde yazdım 5.000 zararla stop oldum diye 5.13 te.
    Teşekkürler

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Nereye kayyum atandı?
    Kayyum atandı demiyore batiya da atanabilir diye karar açıkladı deyyo sanırsam kanımca zaarr umarım doğru tercüme etmişimdir

bence muhalefet halka vergilerin yuksek olduğunu anlatmalı.. şu ÖTV denilen zulüm nedir mesela.. bunların adamları kiralanmış veya makam araçları ile araba kullanabiliyorlar..biz normal vatandaşlar araba alırsak ciddi fakirleşiyoruz.. zira elimizde para kalmıyor.. ama yabancı ülke vatandaşları misler gibi her alanda bir konfor ve rahat içindeler.. bize göre çok daha az vergi veriyorlar..

halka anlatın bunu.. vergi üzerinden iktidarı sıkıştırın.. abd de en önemli konulardan birisi vergi.. vergi konusu ile halka nasıl yıllardır zulüm mertebesinde vergiler ile fakirleştikleri anlatılmalı.."sizden vergi alıyorlar kendilerine saray yapıyorlar" mesela önemli bir nokta olarak altı çizilmeli..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    çok gergin gördüm seni hayırdır.

biraz teknik çalışsan bu yükselişin bittiğini görürdün.

daha önceki düşüşlerin hepsinde trend içindeydi.

80.000 den gelen trend bitti bunu kabul etsen iyi olur.

bilançolar öncesi satan kurtardı kendini bilançolar gelmeye başlayınca kralın çıplak olduğu görüldü.

113.000 den çevirdiğinde kanal içindeydi.

şubat vadede 150.000 de gezerken hep senin kafanda düşünenler vardı pala asla salmaz düşürmez diyen hepsi tarih oldu.

çok gerilme bu kadar sağlığından olursun.

Aslanım 10 temmuzda endeks 113.500 iken mesajın var ölü kedi zıpladı bu düşüş longcu çekmek için tuzaktı diyen şimdi diyorsun 113.000 den dönerken kanal içindeydi diyorsun kimi kandırıyorsun sen birde bana teknik öğretmeye kalkıyorsun daha aynı kanalda olduğumuzu çıkmadığımızı göremiyorsun tekniği iyi olan bir dostum izah etsin beyefendiye birde 150.000 de benim kafada düşünenler tarih oldu diyorsun ben 119.500 kırılırsa borsadan çıkın diyen adamım hafızası kuvvetli arkadaşlar dürüstlük erdemliktir önemle duyrulur.

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    "endeks 200 k olacak dolar 5 tl olacak" her sabah yapılan bir zevzeklikti bu sayfalarda.. ama bu argumanlar "sünger" gibi sıkıldı okyanusun derinliklerine atıldı..

net rezerv büyük oranda ekside.. yani adamlar boşaltmış resmen.. kurda agustos 2018 ani şoku unutulmamalı..
    şu anda ekonomik olarak 2018 den de kötü durumdayız.. daha once de belirttiğim gibi katar'dan, çin'den, abd den filan her yerden para bulmaya çalıştılar.. swap yaptılar.. bir sürü saçmalık icat ettiler.. israflarını finanse etmek için..ama hazıra dağ dayanmıyor.. yatsınlar kalksınlar 2002 öncesi iktidarların ve halkın fedakarca para ve değer biriktirmesine dua etsinler.. yıllardır bunları satarak yiyorlar..
    Iyı de buna göre karar alsak dünya batık
    Başta ABD
    Yerel idarelerin orda
    Borçlarını çevirmesi mümkün dahi değil
    Kaldı ki borsası rekorlar kırıyo
    Ne olacak şimdi?
    Siz fazla kapsamlı düşünüyorsunuz

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bence muhalefet halka vergilerin yuksek olduğunu anlatmalı.. şu ÖTV denilen zulüm nedir mesela.. bunların adamları kiralanmış veya makam araçları ile araba kullanabiliyorlar..biz normal vatandaşlar araba alırsak ciddi fakirleşiyoruz.. zira elimizde para kalmıyor.. ama yabancı ülke vatandaşları misler gibi her alanda bir konfor ve rahat içindeler.. bize göre çok daha az vergi veriyorlar..

halka anlatın bunu.. vergi üzerinden iktidarı sıkıştırın.. abd de en önemli konulardan birisi vergi.. vergi konusu ile halka nasıl yıllardır zulüm mertebesinde vergiler ile fakirleştikleri anlatılmalı.."sizden vergi alıyorlar kendilerine saray yapıyorlar" mesela önemli bir nokta olarak altı çizilmeli..
    ülkede muhalefet mi var ? yoksa ben mi göremiyorum...tayyibi indirmek için ilk iş.... kılıçdaroğlunu değiştirmek...

Sayfa 141/1006 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •