Sayfa 142/1006 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Aslanım 10 temmuzda endeks 113.500 iken mesajın var ölü kedi zıpladı bu düşüş longcu çekmek için tuzaktı diyen şimdi diyorsun 113.000 den dönerken kanal içindeydi diyorsun kimi kandırıyorsun sen birde bana teknik öğretmeye kalkıyorsun daha aynı kanalda olduğumuzu çıkmadığımızı göremiyorsun tekniği iyi olan bir dostum izah etsin beyefendiye birde 150.000 de benim kafada düşünenler tarih oldu diyorsun ben 119.500 kırılırsa borsadan çıkın diyen adamım hafızası kuvvetli arkadaşlar dürüstlük erdemliktir önemle duyrulur.
    tamam sen kendi yükselen kanalında kalmaya devam et. Ben kendi kanalımda. kal sağlıcakla.

2. Ülkenin sorunu zaten muhalefetin olmaması

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    özel mesajla geçen haftaki ''leş bilançolar öncesi son satış fırsatlarınız'' diye uyarımı dikkate alıp satış yapıp teşekkürleri görünce mutlu oldum.

Bir şekilde birilerine faydamız olduysa ne mutlu.

Tüm periotlar satta palanın burdan çevirip göstergeleri düzeltmesi imkansıza yakın bana göre.

Heleki bu bilançolarla dayanak bulup çıkması imkansız.
    Şu ana kadar bilançolarda ciddi bir bozulma gözükmüyor. En çok etkilenen sektör olan otomotivde Froto ve Toaso bilançoları bile geçen sene ile paralel.

4. Ben bu kadar aç, işsiz ama Ayasofya ya koşarak giden, Avrupa ve Dünya ile olan her sorunda zaten Türk ün Türkten başka dostu yok diye dar açıdan bakan akıllı insanı hiç bir yerde göremem.
    Gene de şükür halimize ne diyeyim

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    ülkede muhalefet mi var ? yoksa ben mi göremiyorum...tayyibi indirmek için ilk iş.... kılıçdaroğlunu değiştirmek...
    Oyle bişey namümkün
    Sayın Yalova milletvekilini
    Önce rakip olarak öne sürdüydü
    Cami açılışındada Sultanahmet’te boy boy fotoğrafları var en son
    En yakın iç rakibini Hem medyatik hem sevilip sayılan
    Kolaylıkla hiç zorlanmadan ekarte / eliminasyon
    Hoş siyasetin içindeysen
    O da bunları
    fark edeydi artık

6.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Şu ana kadar bilançolarda ciddi bir bozulma gözükmüyor. En çok etkilenen sektör olan otomotivde Froto ve Toaso bilançoları bile geçen sene ile paralel.
    tav 1 milyar zarar tekfen %90 kar düşüşü bankalar fena değil gibi akbank ama bankalar zaten devre dışı.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    tav 1 milyar zarar tekfen %90 kar düşüşü bankalar fena değil gibi akbank ama bankalar zaten devre dışı.
    Devre dışı. Güzelmiş.
    Tüm sektörlere finansman sağlayan bir Bankacılık sektörümüz var. O da devre dışı.
    [emoji23]

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Havayolu şirketleri kötü gelir. Ancak gelenlerden Arçelik, Soda, Anacm iyi, Trakya kötü, Toaso, Froto ve Cemts fena değil. Beklenen bozulma yok bilançolarda.

Sayfa 142/1006 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •