Sayfa 398/865 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon
Arama sonucu : 6918 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. Abd yaptirimlari tekrar degerlendiriyormus..önümüz genelde karanlik ..ha bizimki bir yigitlik yapar olumlu ayrisabilir mi..onu birlikte götecegiz ama makro tablo zaten bozuktu..simdi kral ciplak demeye basladilar

Sent from my iPhone using Tapatalk

2.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Brut takas olumsuz etkilemez bence..bircok kagit gorduk brut takas sonrasi kopmaya dvm eden..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok ilginç Sayın pmngr son haftalarda brüt takasa girmiş hisselere baktım ya hiç düşmemiş yada tavan serisine devam etmiş.Kent ve bfreni hiç saymıyorum.Bfren brüte girdiğinde 400 civaeıymış.Garip bir durum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Hocam adam omur boyu mu vermeyeceğim dedi.yada bu sözü değişemez bir karar mi. Her türlü ayak oyunu yaptığını söylediğiniz bir kişiden bahsediyoruz. Kaldiki borsa arka planında neler olabildiğini veya olabileceğini demeye lüzum bile yok.verip vermeyeceğini kimse net bilemez .Bu konuda verecek diyen de vermeyecek diyene de itibar etmem .bakin bastıra bastıra diyorum bu konuda .yoksa herkesin şahsiyeti değerlidir burda benim için. Bugüne gelirsek tacirler ve deniz diğer taraftan gelen mali toplamışlar.675 e de set kurmuşlardı. Karardan haberleri varmıydı bilmiyorum.ama konya tavanken geçen bunun tavana yakın yerden sıfıra yakın kapatması.asagi yukarı hareketler bilinçli iştenmiş izlenimi verdi bana.sali ne olur yine bilemeyiz ama ben brüt gelmişken bir silkeleme ile satanlara by by demesi benim temennim olur.tabi konya ve diğerlerinin gidişatı da önemli olacaktır.iyi bayramlar herkese

4.  Alıntı Originally Posted by Yekpare Yazıyı Oku
    Hocam adam omur boyu mu vermeyeceğim dedi.yada bu sözü değişemez bir karar mi. Her türlü ayak oyunu yaptığını söylediğiniz bir kişiden bahsediyoruz. Kaldiki borsa arka planında neler olabildiğini veya olabileceğini demeye lüzum bile yok.verip vermeyeceğini kimse net bilemez .Bu konuda verecek diyen de vermeyecek diyene de itibar etmem .bakin bastıra bastıra diyorum bu konuda .yoksa herkesin şahsiyeti değerlidir burda benim için. Bugüne gelirsek tacirler ve deniz diğer taraftan gelen mali toplamışlar.675 e de set kurmuşlardı. Karardan haberleri varmıydı bilmiyorum.ama konya tavanken geçen bunun tavana yakın yerden sıfıra yakın kapatması.asagi yukarı hareketler bilinçli iştenmiş izlenimi verdi bana.sali ne olur yine bilemeyiz ama ben brüt gelmişken bir silkeleme ile satanlara by by demesi benim temennim olur.tabi konya ve diğerlerinin gidişatı da önemli olacaktır.iyi bayramlar herkese
    Karılıyorum size.Daha önce kapa bu yıl hem bedelsiz hem bedelli yapmayı düşünüyorum deyipte sadece bedelli yapan şirketlerde var.Genel kurul tutanakları o günü yada dönemi bağlar.2 gün sonra başka bir karar alabilir yönetim kurulu bunuda karar defterine geçirir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Sevgili serkalgo sana tek bir şey soracağım eğer hiç bedelsiz vermeyecek olsa idi o zaman neden bedelsizlerin peşine takıldı

6.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Sevgili serkalgo sana tek bir şey soracağım eğer hiç bedelsiz vermeyecek olsa idi o zaman neden bedelsizlerin peşine takıldı
    E cevabı gayet basit; Son 1 aydır piyasada neyin ne olduğunu bilmeyen, umurunda da olmayan, tek derdi tavan serisi yakalamak-kısadan zengin olmak olan tonla taze yatırımcı geldi ve tabiri caizse boklar bile altın muamelesi gördü talepten. Böylesi şuursuz kumarbaz bir para piyasayı basmışken karton mu bundan nasibini almayacaktı sn Lalezar arkadaşım. Aldı da zaten. Bakma ben burada dedem medem diye dalga geçtim, dedemizin yükselişte dahli sıfır. O heterotun yaralı parmağa işediği mi görülmüş sende

Hayırlısı.
    Cahillik mutluluktur!

7. Katılıyorum. Herkese iyi bayramlar...
     Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    E cevabı gayet basit; Son 1 aydır piyasada neyin ne olduğunu bilmeyen, umurunda da olmayan, tek derdi tavan serisi yakalamak-kısadan zengin olmak olan tonla taze yatırımcı geldi ve tabiri caizse boklar bile altın muamelesi gördü talepten. Böylesi şuursuz kumarbaz bir para piyasayı basmışken karton mu bundan nasibini almayacaktı sn Lalezar arkadaşım. Aldı da zaten. Bakma ben burada dedem medem diye dalga geçtim, dedemizin yükselişte dahli sıfır. O heterotun yaralı parmağa işediği mi görülmüş sende

Hayırlısı.

Bir buçuk ayda %50 artıyız mateme gerek yok bence... 800 lerden satmayanın hatırı kaldı herkes maliyeti düşürdü hatta sıfırladı kimisi portföyü komple sattı. Harika bir 15 gün yaşattı ve Allah mahçup etmedi çok şükür bizi, mesele burdan tekrar alabilirmiyiz benim elim gitmiyor sattığım kısmı yerine koymaya bu psikoloji önemlidir.. kalanı ile bilançosunu görmeye niyetliyim ilk 6 aylık 50 60 milyon gelirse beklemeye devam ederim diye düşünüyorum nasip..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 398/865 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •