BEN DEGISIK 6 KURIMDAN EMIR VERDIM HEPSINE GELDI.TOPLAMDA 1000 LOT ALABILDIM.ILK SEANSTA TAVANA 5000 LOT alis yazacam.Veren olursa 167 lotlarina talibim.Ytd
BEN DEGISIK 6 KURIMDAN EMIR VERDIM HEPSINE GELDI.TOPLAMDA 1000 LOT ALABILDIM.ILK SEANSTA TAVANA 5000 LOT alis yazacam.Veren olursa 167 lotlarina talibim.Ytd
Suan da tahtanın sahibi yok.Tahta eline almak isteyenler bayrak tabanda olduğu gibi 7 tavan götürmek zorunda.Orda da patron satışıyla lot alilar.Sonra yavaş yavaş 167 lotlar satılmaya başlanır...Tamamen kendi görüşüm yatirim tavsiyesi değildir.
Ayrıca borsanin ilk beş islem gunu patron 1milyon 400 bin alis yazacak.Tahatuhu var.Zaten bu kadar alis bile ilk besgun 5 tavan yaptırır.Ytd
Bende iş bankası şubesine gittim hisse almak için ama bireysel temsilcisi bile haberi yok hisseden, yavuz bey böyle bir hisse yok dedi. Bende kardeşim bu hisse halka arz oluyor şubeden işlem yapmamız gerekiyor dedim. Sonra gitti başka bir arkadaşına danışıp sonra masasına gelip şuan da sistemlerde sıkıntı var talep formu alacağız akşam olmazsa yarın kesin hesabınıza geçer ama geçmedi. Şimdi talep formu alan şubeler o talep formunu gönlü ne zaman isterse o zaman girer eee o zaman ne oldu onların gönlü kalırsak ne hisse aliriz ne de alabiliriz. Maaşlı müşterisi olduğum halde bizleri mağdur etti. Şu kadar kâr açıklıyorlar ama sistemlerini düzeltmiyorlar. Mahkemeye dava açsak inan kazanırız çünkü sisteminde sıkıntı varsa beni bağlamaz onları bağlar bence ama uğraşan yokkk.
(Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi değildir. Sadece kendi düşüncelerimdir)
Yer İmleri