Sayfa 283/1006 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: Viop - XXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    o kadar kolay olan şey işe yaramamış ordan bakıyorum.
    ozel banka bilancolarinda dovizin TL cinsinden riskli olan bir problemi yok, bu acidan yanlis noktadasiniz

2. TV de kuyumcular başkanı konuşuyordu, Anadolu'dan kuyumcular başkan bir sene önce 10 kg altınımız vardı yine 10 kg altınımız var maliye kar elde ettiniz deyip vergi istiyor anlatamıyoruz vs anlattı.

Şahıslara döviz ve altın değerlenmesinde vergi yok ama tüzel kişilere var gibi, kaçınmak için çok numara çevirmek gerekiyor olabilir. Yurt dışında iştirak veya gayrimenkul almak da bir yöntem olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    is garan akbank ve ykb ozelinde konusuyoruz !

doviz ile kredi verme konusunda hangi bankalarin ozel tesvik verdikleri herkesce malum !!
    bankacılıkta onun özeli bunun geneli diye bir şey yok ki; A bankası zorda diye söylenti çıksa B ve C bankasındaki adamlar da TL mevduatlarını dolara çevirmeye kalkacak.... bu doları daha da yukarı itecek.... bu sefer X, Y, Z bankalarındaki insanlar dolar mevduatlarını da bankadan çekip kasaya koyacak; geçmiş ola sonrasında...

rezervlerin yeterliyse bu tür sorunlar yaşanmaz elbette.. merkez bankan eksi rezervse ve hala her hafta doları tutucam diye milyarlarca dolar satıyorsan bu işin sonu belli yani, bana hiç sürpriz olmayacak...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Çoklu hesaptan bahsetmiyorum.
    Çift hesaptan bahsediyorum.
    Bakınız imar bankası.
    Dediğin bambaşka bir olay. İmar bankası şubelerde ayrı hesap tutarken BDDK ya ayrı hesap bildirmiş. Bankacılık sistemi buna uygun değil. İmarbankası hintli yazılımcılar ile sistemi manipule etti ve BDDK yı kandırdı denmişti.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. BDDK sayfasında kamularda net döviz açığı özellerde is az bir şey fazlalığı gözüküyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    ozel banka bilancolarinda dovizin TL cinsinden riskli olan bir problemi yok, bu acidan yanlis noktadasiniz
    pandemi sadece orta yaş üstündekileri etkiliyor gerisine birşey olmaz demek gibi birşey

bu arada riskini minimize etmek zaten bir kazanımdır.

7. Amazon üçurdu abd endekslerini. Bizde de arena elinden geleni yaptı ama endekse etkisi ne kadar bilmiyorum

nerden nereye be.

pandemi ilk aylarında türkiyedeki gündemler..

öhöhmm

çinde kimse mal üretmez artık yeni üretim üssü türkiye olur.

şuanki zaman

esnaf batık iso 500 favök yazamıyor

stopaj ve vergi indirimleri.

Sayfa 283/1006 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •