Sayfa 291/1006 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: Viop - XXII

1. aha buraya yazıyorum
    Sali yatay acar....
    sonra bankalara yine verirler
    endeks kapanisi da malumunuz eksi olur
    pandemi donemi coken tek hisse bankalar oldu...
    simdi satislada daha dusmez dusse de az duser diye düşündüğümuz bankalari 80 binlerde gördükleri rakkamlarin da aşağısına gomduler...
    bu iblisler vatandasi nasil yolacak iyi biliyor
    milleti bankalardan diger kagitlara tasiyinca bankalardan da kazanirlar...

Alıntı Originally Posted by kumbar Yazıyı Oku
    aha buraya yazıyorum
    Sali yatay acar....
    sonra bankalara yine verirler.
    3 günde psikolojiyi bozdular..
    bayram sonu 500 puan yukarı çıksa ahali SHORT basar (bende de dahil)

(119.800 ihtimali var)

https://twitter.com/t24comtr/status/...150602240?s=19

galatasaray lisesi kapatılmalıymış. kurtuluş savaşında mezun veremeyen dört buçuk sene ingiliz işgali altındaki Istanbul'da işgal edilememiş tek kurumdan bahsediyoruz. Çok Galatasaraylı tanıyorum. ılık g*tlü solculara benzemezler. Gerekirse yine mezun vermezler. Öyle bir camia.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

4. Cümleten iyi bayramlar arkadeşler

Endeksten 00 atınca ralli olacak şu olacak dediler bayram geliyor palalar harçlık verecekler dediler

Verdiler pompayı çoşkuyu

Palalar harçlık vermeyi geç dayı kurbanlık parası almış milletten

Adamın biri öle yazmış harçlık alalım derken kurbanlık parasından olduk DİE

Yani vesselam bayramı zehir etmişler çok kişiye

Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    https://twitter.com/t24comtr/status/...150602240?s=19

galatasaray lisesi kapatılmalıymış. kurtuluş savaşında mezun veremeyen dört buçuk sene ingiliz işgali altındaki Istanbul'da işgal edilememiş tek kurumdan bahsediyoruz. Çok Galatasaraylı tanıyorum. ılık g*tlü solculara benzemezler. Gerekirse yine mezun vermezler. Öyle bir camia.
    neyse forumu meşgul etmeyeyim. son söz: galatasaraylıların hepsi Fatih altaylı gibi sanıyorlarsa çok yanılıyorlar. 31 mart vakasında da toplanıp yakıp yağmalamaya gelmiş yobazlar. sonunu merak eden türkiye cumhuriyeti tarihini iyi araştırsın. Atatürk'ün üç defa ziyaret ettiği bir mektep. Oradaki eğitim ve dayanışma dünyada eşi benzeri örneği yok. Herkesin çocuğunu göndermek istediği bir mektep.

6. Mutlu bayramlar cümleten. Para kazanılır kaybedilir Allah sağlık versin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    her sene sadece 100 öğrenci alan bir okul...ülkenin 1 numaralı lisesi...daha çok sözel ağırlıklı ünv. lere gidiyor mezunları...benim kayınpederde bu liseden mezun...dediğin gibi her velinin çocuğunu göndermek istediği bir okul...ağızlar torba değil ki büzesin...boş konuşuyorlar...söylenen her sözü ciddiye alıp cevap verip bu yaratıklara paye vermemek lazım...

Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    neyse forumu meşgul etmeyeyim. son söz: galatasaraylıların hepsi Fatih altaylı gibi sanıyorlarsa çok yanılıyorlar. 31 mart vakasında da toplanıp yakıp yağmalamaya gelmiş yobazlar. sonunu merak eden türkiye cumhuriyeti tarihini iyi araştırsın. Atatürk'ün üç defa ziyaret ettiği bir mektep. Oradaki eğitim ve dayanışma dünyada eşi benzeri örneği yok. Herkesin çocuğunu göndermek istediği bir mektep.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    her sene sadece 100 öğrenci alan bir okul...ülkenin 1 numaralı lisesi...daha çok sözel ağırlıklı ünv. lere gidiyor mezunları...benim kayınpederde bu liseden mezun...dediğin gibi her velinin çocuğunu göndermek istediği bir okul...ağızlar torba değil ki büzesin...boş konuşuyorlar...söylenen her sözü ciddiye alıp cevap verip bu yaratıklara paye vermemek lazım...
    Haklısınız. Meczubun biri laf atıyor ortalığa gereksiz yere geriliyoruz. Eğitimli kimse istemiyorlar. Çoluk çocuğu hep kaçırmak zorunda kaldık yurt dışına. Lanet olsun cidden.

Sayfa 291/1006 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •