Sayfa 295/1006 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: Viop - XXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    evet bu halkın %70 i çocuğunun eğitimi için her şeyi yapar.ama değerlerini de önemser.bu ikisini de aynı almak varken neden sekuler dünya görüşünü katıksız uygulayan,değerlere tepeden bakan ve batının yozlaşan kültürünü maharetmiş gibi sunan okulu tercih etsin..

işte ANKARA FEN LİSESİ..bir numaralı lise..analitik,muhakeme ,kariyer ve değerleri almak varken neden başkasını tercih etsin.

bu sadece benim görüşüm değil.bu sene 490 ve üzeri alan bir kaç öğrencinin görüşü.

herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.birilerinin 10. hayat tercihi bazılarının 1. veya 2. tercihi olabiliyor.

eski güzel günlerde kurulmuş bir fen lisesi, ankara fen lisesi.. yıl 1964..

böyle fen liseleri kurulmamış olsaydı ülke için çok kötü olurdu.. nitekim şimdi ne yaptıklarını görüyoruz dini müfredatın ağırlığını arttıryorlar..

ve net bir gerçek ki seküler eğitim veren fen liseleri, istanbul galatasary gibi okulların önemini daha iyi anlıyoruz..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    fırsat eşitliği dedin cevap verdim ve somut örnekler verdim.

birisi yarışa 100 metre öteden başlıyorsa fırsat eşitliği midir?

ciddi bir muhakeme sorunu var?

neyse sen uğraş dur..ben BAYRAMIMA DEVAM EDEYİM.

akit yazarının galatasaray'a karşı olmasının nedeni seküler eğitim vermesi.. açıkça yazmış zaten..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

hahahaaaa.. komedi.. fırsat eşitliği ne onu bilmiyor.. neyse öğrenir belki..

ülke geçmişte çok güzel bir eğitim sistemi kurmuştu bugüne göre.. sınavlar güvenilirdi.. dikey mobilite vardı çalışan herkes karşılığını alma noktasında daha yüksek şansa sahipti..

ama bunlar eğitimi sistemini, anadolu lisesi sistemini filan batırdılar resmen, imam hatipleşmeyi arttırdılar.. net gerçekler..

herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil ne kadar güzel söz. çocuklar da bizim gibi düşünmek zorunda değil. bırakın ister batıyı ister kuzeyi kendine yön versin. ama buna o fırsatı verin. neden yerinde sayıyor ülke? almancılar dalga geçiyor euro 8 lira oldu diye.

arkadaşın dediği gibi cahile laf anlatmamak lazım. bana göre sen cahil, sana göre ben cahil. çocukları rahat bırakalım. o çocuklar sayesinde vatan kurtuldu. bir gece önce rakısını içip ertesi gün vatan toprağı için 17 yaşında şehit olan çocuklar sayesinde.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    the big short çok güzel film.

arada açıp izlemek güzel oluyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Küresel pala zirveden shortlayamayanlara kıyak olsun diye mi dün akşam endeksleri yukarıya çekti trendler kırılmış ama çaktırmiyim diyor galiba.
    Anca konuşuruz. Şunları paraya çevirsek köşe olucaz.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 295/1006 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •