Vay arkadaş,
Herkes uzay mühendisi ve piramit müteahhiti olmuş.[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Vay arkadaş,
Herkes uzay mühendisi ve piramit müteahhiti olmuş.[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Dolar endeksi haftalık grafik
https://www.tradingview.com/x/M3O1eZv7/
Yükselen kanal desteğinde.
Ben de SG-1 ve stargate atlantis dizisini baştan sona 3 defa izlemiştim. Dr. Rodney Mackey, Samanta Carter, Jack O'neill.. Replicators, Asgards... Hatta DR Carson ölünce üzüntüden ağlamıştım. 7 defa Satürn ödülü kazanmış muhteşem bir bilim kurgu dizisi.. Yabancı dizi izleme hobisi olan herkese tavsiye ederimSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ülkenin nasıl yönetildiğine dair güzel bi örnek. Biliyorsunuz bu sene züper ligde düşme yok. Alt ligden gelen takımlarla toplam 21 takım olacak. 21 de tek sayı olduğu için her hafta bir takım maç oynamadan geçirecek. Kulüpler de bunu istemedikleri için züper ligteki takım sayısının 22 ye çıkartılması düşünülüyormuş.
Bizim burda aylak zıçmaya giden domala domala taş aramaya gider derler. Tam bu günler için söylenmiş.
İki gö.üme gerekeni yazdığım için 3 günlük tatile çıkmıştım föndüm. Herkese iyi bayramlar diliyorum
Ayular açtığım topikten memnundur inşallah gerçi topiğşn çoğu boğayı herhalde kimse topikten memnuniyetini beğendiğini belirtmek için itibar bile yollamamış
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri