Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
İktidarın,yandaş iş adamının,yazarının,tv sinin icraatlarının,konuşulacak bir şeyi var mı? Neresinden tutarsan elinde kalır,Muhalefeti de aynı bok çok afedersin,yaptıkları şey sadece konuşup koltuklarını garantiye almak,Muhalefetin dediği insanlara anlattığı hiçbirşey bugüne kadar gerçekleşmedi,nedeni saçma sapan korkularla insanları kendi taraflarına alabilmek,Sermaye kontrolü oldumu bu ülke de yada şeriat geldi mi, Türkiye ödemelerinde default oldu mu,sürekli korkuyla yaşarsan insanları da buna alıştırmaya çalışırsan ne senden bir halt olur nede bu ülke den.Benim anlatmak istediğim nokta bu,yoksa kim ne kadar servet yapmış ne vergi ödemiş ülkeye ne kadar katkıda bulunmuş beni alakadar etmez ilgilendirmez de.Demem o ki iktidarı da muhalefeti de geçmişte neyse şuan da durum bu gelecekte de böyle olacak.İktidarın yandaş kanalları ne kadar gereksiz ise muhalefetin kanalları da bir o kadar boş,sabahtan akşama negatiflik pompalıyor.Rte ye diktatör diyen Kılıçtaroğlu da kendi partisinde diktatör,değişiklik var mı yok malesef,bundan sonra da olmayacak,
Katılıyorum.

Her kez kendine demokrat

Aldatmaca gırla

O zaman Din bunun neresinde

Niye din varki

Anayasa ve Kanunlar

Gücü gücü yetene

Ahlak ve adalet tabelada

Böyle gelmiş böyle gider

Baştakiler milyar dolarları götürsün bizlerde bin lirayı.

Bu düzen patlar bir yerde.Düdüklü tencere gibi.

YTD.

Ben bunları kabul etmiyorum.Sağ ,sol yada dinci olsun yapanları.

Bu dünyada görmez isek bile bir yaradan varsa öteki dünyada göreceğiz.

Karun kadar zengin olan hatta dünyanın sahibi bile olsalar ölünce bir yere götüremiyorlar.

Tarihte eninde sonunda gerçekleri çıkarma gibi bir huyu vardır.

Dünya 11.liğinden dünya 20 .ciliğine geçişi birileri ilerde yazar.

Ben tek kalsamda bu siyasete bu ahlaka bu iki yüzlülüğe sokayım.

Tek başıma doğruları aramaya devam edeceğim.Haramdan uzak duracağım.Ahlaklı ve dürüst mert açık sözlü dik yalın olmaya devam edeceğim.

Babamın oğlu yamuk yapsa söyleyeceğim.

Benim haram dediğim konularda başka yani.(içki,kumar,faiz gibi konulara takılınmasın)

Rüşvet,çalmak,iftira,yalan(beyaz olmayanı)gibiler haram.