Sayfa 64/133 İlkİlk ... 1454626364656674114 ... SonSon
Arama sonucu : 1063 madde; 505 - 512 arası.

Konu: ROYAL Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Türk Ticaret Kanunu'nun 447. Madde hükmü uyarınca, şirketin borçları ödendikten sonra şirket tasfiyesinde bakiye kalması ve şirket ana sözleşmesinde aksine bir hüküm olmaması halinde küçük yatırımcıların bu bakiyeden pay alabileceği, bir şirketin hisse senedini almak suretiyle şirketin karına ortak olurken aynı zamanda zarar riskini de göze almış olmaları gereken yatırımcıların şirket ortaklarından farklı bir haklarının bulunmadığı anlaşılmaktadır /// Açıklaması şirket borçlarına karşılık satılacak borçlar ödenir ve geride para kalırsa o parada hissedarlarlaradn hissesi alınıp tahtası kapanıcak / Para kalmazsa yine tahtası kapanıcak

Sayın Yanlızkurt diyelimki dedikleriniz doğru. Neden bu kadar hararetli şekilde bizi bu dertten kurtarmaya çalışıyorsunuz onu anlamıyoruz forum ahalisi olarak. Elinde yoksa foruma girmezsin. Elinde varsa yarın satarsın. Bankasya örneği veriyorsun. Bankasyanın bankacılık lisansı iptal edildi. Zaten faaliyette değildi. Tekrar ediyorum. Vebale girme masumun ahı çıkar. Para kazansanda huzur içinde yiyemezsin.

3. Rahatsızmısın sen amacın nedir bu güne kadar yokken birdenbire ortaya çıktın kıl kıl Mesajlar atıp duruyorsun. Hissenin olup olmadığı dahi meçhul

4. 2000 Yılına ait bir örnek daha Medya Holding( Atv Ve Sabah) tmsf tarafından borçlarına karşılık alınır ve tib ile satılır .Medya Holding borsaya kotedir , ve Medya Holding kottan çıkarılır . Elinde Medya Holding hisseleri olanda soğuk bi su içer

http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...ildi_ID340132/

5.  Alıntı Originally Posted by Hyundai Yazıyı Oku
    Sayın Yanlızkurt diyelimki dedikleriniz doğru. Neden bu kadar hararetli şekilde bizi bu dertten kurtarmaya çalışıyorsunuz onu anlamıyoruz forum ahalisi olarak. Elinde yoksa foruma girmezsin. Elinde varsa yarın satarsın. Bankasya örneği veriyorsun. Bankasyanın bankacılık lisansı iptal edildi. Zaten faaliyette değildi. Tekrar ediyorum. Vebale girme masumun ahı çıkar. Para kazansanda huzur içinde yiyemezsin.
    Bank asya değil sana tonlarca örnek veriyorum tib satışı ile ilgili Tib satışı ne onu bilmiyorsun gelip burda yatırım yapıyorsun .

Bmc,Medya Holding,daha birsürü tib ile satıldı ve hepsi kottan çıkarıldı elinde hisseleri olanda soğuk su içti yanlış anlama Royal 1 hafta tavanda gidebilir bu önemli değil ama sonuç ne o önemli şirket kottan çıkarılcak tib ile satıldığı için.

6. benim burada amacım ky mağdur olmasın , arkasında binlerce mağdur bırakmış şirketler var tib satışından 10.ayda ihaleye çıkıyor ne uçar ne kaçar en azından muallak ortadan kalkar elinde hissesi olan tutabilir ama yeni alıcak kişilere önerim bekleyin mağduriyet yaşamayın .Yinede kar zarar kardeştir ben üstüme düşeni yaptım uyardım.

7. Tib satışı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen okusun.Halka açık bir şirket Medya Holding tib ile satılıyor satıldıktan sonra kottan çıkarılıyor yeni sahibi 0 dan tekrar halka açmak istiyor eski sahipleri su içmek durumunda kalıyor
    https://www.medyafaresi.com/haber/37...mansetten/1456

8.  Alıntı Originally Posted by Yalnızkurt Yazıyı Oku
    Tahtası kapanmasın ,pirince giderken bulgurdan olma şunun şurasında ihaleye 1 ay kaldı satılıp satılamayacağı belli olur 1 ayda ne uçar ne kaçar bekle ihale sonuçlansın öyle girersin 1 gece bakmışşsın tahtası kapanır ömür boyu pişman olursun
    korkuyorsan sende sat taptuk bey gibi bende alış girecem sat kurtul

Sayfa 64/133 İlkİlk ... 1454626364656674114 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •