Halka açık bi şirketi öyle satmak kolay değil tmsf bile olsan tmsf şuan mal varlıklarını satıyor arsa,fabrika,vs vs Royal halı içi boş bi şirket olacak satıştan sonra
Halka açık bi şirketi öyle satmak kolay değil tmsf bile olsan tmsf şuan mal varlıklarını satıyor arsa,fabrika,vs vs Royal halı içi boş bi şirket olacak satıştan sonra
Şirketi parçalayıp satıyorlar eğer alıcısı hazır olsa Atlas Halıyı,İplik bölümünü ayrı ayrı satmazlardı mantıklı düşünün .
Son kısmı iyi okuyun satış sonrası şirketin satış sonrası faliyetleri son bulmaktadır faliyeti olmayan içi boş Royal hissesi sahibi olacaksınız satış sonrası.
Rus tankları Berlin'e girene kadar Almanlar Rusya'yı işgal ettiklerine inanıyorlardı
Çünkü Alman gazeteleri öyle yazıyordu ...
Bizim forumda aynı durum birbirinizi pohpohlayın ama herşey açık ve net şirketi tasfiye ediyorlar mal varlıklarını satıyorlar satış sonrası faliyeti olmayan bomboş bir şirket kalıcak elinizde
Yinede benim bu açıklamalarıma rağmen ben almak istiyorum diyen varsa bütün parasını yatırıma gibi bi hata yapmasın batsa kendisini üzmeyeceği bi parayı yatırsın
Son bir bilgi daha vermek istiyorum Ticari İktisadi Bütünlüğe en büyük örnek Telsim dir .Cem Uzanın ödeyemediği borçlara karşılık telsim tmsf ye geçmiştir ve ihale TİB olarak vodafona satılmıştır , Telsim markası Tmsf de kalmıştır Vodafon Altyapısını,Binalarını,Herşeyini almıştır ama borcu ve isim hakkı Tmsf de kalmıştır.Royal de aynısı olucak tib ile tüm mal varlıkları satlıp içi boş kalmış bir Royal olarak Tmsf de kalıcaktır .
Allah'tan engelleme diye bir şey var olmasa ne yapacaktım)))
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...
Yer İmleri