Sayfa 456/1006 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: Viop - XXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    bu grafik dip mi arar tepki mi yapar ! ytd

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,Tospa kardeş vardı,babasına,garanti alımı yaptıran,bilgisi olan var mı? umarım babasıyla arası hala iyidir..
    Tospa garan aldi satti, çoktaaaan.
    7 civarlarindan almisti.8.5 civarlarindan satti.

Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    İsim vermiyim ama büyük holdinglerden birinin mali grup başkanı ile, 2018 yılında JP morgan'ın ekonomik modeline rakkamlar koyarak bir çalışma yaptık. o zaman doların olması gereken rakkamı 5.5 olarak bulmuştuk ki bunun çok üstüne çıktı fakat 2019 da 5.5TL ye geri geldi. Tabii ki hesap kitap ile hesaplamadım ama o günkü bulduğumuz değer üstünden gidiyorum ve enflasyonuda %15 olarak alırsak 7.25 gibi oluyor bu sene için. Ama bunun içine ABD'nin bastığı sonsuz dolar ve negatif faiz faktörünü katarsanız ciddi şekilde bir iskonto olması lazım. Ben olacağınıda düşünüyorum. Bence dolarda çok ciddi bir düşüş görücez, geçen 7TL sonrası 5.5 lara gerilemesi gibi. Ama bunun için ABD'da corona paniğinin bitmesi ve basılan paraların, gelişmiş ülkelere akmaya başlaması lazım. Totalde 11M $ civarı çıktı diye biliyorum bizden. En az 2 kat olarak geri gelir diye düşünüyorum.

Matah bir ülke olduğumuzdan değil, dünyada eksi faizli ÇOK para olacağından ve bizden rahat para kazandıkları için...
    abd nin bastığı para şu anda hiç bir yere çıkmıyor kaldıki euro doalra karşı %10 a yakın değer kazanırken bizim para birimimiz %5 den fazla değer kaybetti son haftalarda sence neden ekonomimiz çok mu iyi cari fazla mı vermeye başladık bu sene sonuna kadar turist mi yağacak memlekete doalr euroya mı boğacaklar bizi ki doalr düşsün merkez bankasının son rezerv durumlarına baktınmıda böyle beklentiler yazıyorsun dayanağın nedir
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    bu grafik dip mi arar tepki mi yapar ! ytd
    PD/DD 0,5 altına gelmiş.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    PD/DD 0,5 altına gelmiş.

Avrupa da da bankalar bu rasyoda. 0,5 ler de yani.
    ABD de ise 1 civarı.

6. DXY ikili dip ile dönüyor bence ilk hedef 96'lar.

https://www.tradingview.com/x/nrD873kv/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    PD/DD 0,5 altına gelmiş.
    keşke o değerlere göre hareket etse ama o değerlere bakan sadece biz KY

endeksin 106 bin desteğine güveniyordum akbankın da 5,15 e doğru atarlar diye düşünüyordum ama bu adamların satma hırsı karşısında beklentiler vız tırız gidiyor. 5,15 bölgesi altında kaldıkça baskı devam edecek gibi bi görünüm oluştu..

aylık macd tarihinde hiç bu kadar aşağı gelmemiş.

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

8.  Alıntı Originally Posted by wadecan Yazıyı Oku
    DXY ikili dip ile dönüyor bence ilk hedef 96'lar.

https://www.tradingview.com/x/nrD873kv/
    92 zaten destek seviyesi. Normalde 2011 den gelen yükselen kanalı kırmaz üstüne atar (yaklaşık 93,5 ) diyordum ama altına indi.
    Ben daha da düşebilir belki diye de düşünüyorum.

Umarım bizim için de öyle olur

Sayfa 456/1006 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •