Elestirilecek en onemli konu opsiyon kullanmama konusundaki ısrarları. 27 temmuzdan bu yana en saglam duranlardan biri TKF su an %11, ACC %16 opsiyon taşıyor görünüyor mesela.MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elestirilecek en onemli konu opsiyon kullanmama konusundaki ısrarları. 27 temmuzdan bu yana en saglam duranlardan biri TKF su an %11, ACC %16 opsiyon taşıyor görünüyor mesela.MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha önceki sayfalarda konuşuldu...myfinans üstad cevapladı...elimizdeki sepetde kar ettiğimiz ayrıca zarar ettiğimiz fonlar da var...hepsini sattık....zarar ettiğimiz fonlardaki zarar 3 aylık muhtasarda bir kısmı İADE EDİLİYOR mu?....eski sayfalarda konu edildi bu...ben cevabını öğrendim...sadece merakım FON YÖNETİCİSİ birinin bunu bilip bilmediği idi....oda bilmiyormuş...![]()
BIST LİKİT BANKA ENDEKSİ HİSSE SENEDİ YOĞUN BYF
Ziraat Portföy BIST Likit Banka Endeksi Hisse Senedi Yoğun Borsa Yatırım Fonu, fon toplam değerinin en az %80'ini devamlı olarak sadece takip edilen endeks kapsamındaki varlıklara, yatırım yapmak suretiyle "BIST Likit Banka Getiri Endeksi'ni takip eder.
https://www.ziraatportfoy.com.tr/doc...it-BYF-YBF.pdf
SORU:bu yeni enstrumanın tefastaki TAU,ADP den ARTISI VAR,EKSİĞİ YOK....artısı işlem kolaylığı.....şak alıyorsunuz,şak satıyorsunuz..
dezavantajı belki oranları değiştiremiyorsun....bi de temettü verirse filan bundan mahrum kalıyorsun?
yanlış mı biliyorum....inceleyen oldu mu?
Yaşadığım tecrübeyi anlatayım;Muhtasarla falan bir alakası yok anlatacağımın.Bir fonu sattınız ve örnek olarak -200 lira zarar ettiniz diyelim.Daha önceden kar edip %10 kesilen stopajınız var ise bu zarar ettiğiniz 200 iranın %10 u olan 20 lira size iade ediliyor.Olay budur.
Yer İmleri