bir kaç gün yatay takılsa ve hisseler arasındaki uçurumları endeks yatayda törpülese.. bir çok trade fırsatı verir.. 15 bin puanlık düşüş gayet volatildi.. güzel.. şimdi biraz da yatayda volatilite devam etsin..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Dolar bugün 7.20 yi görecek gibi gidiyor. Bugün tam teknik oyun günü gibi.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Haklısınız. 2 ay önce evimi sattım ve yeni ev almak için 550 bin tl ye anlaştım. adam 2 hafta beklemedi fiyatı 750 bin tl ye çıkardı. Kredi kullanımını da en fazla 200 bin tl kullanabilirsin diyor. aradım maliyeyi ticaret bakanlığını cimere şikayette bulundum adam vergi kaçırıyor hatta internet sitesine bile yazmış ev 750 bin tl kullanılabilecek kredi 200 bin tl diye. aldığım cevap satış olmadan bir yaptırım uygulayamayız diyorlar. yani ilk önce seni düdüklesinler vergiyi kaçırsınlar sonra peşine düşelim diyorlar. yazık herkesi borçlandırdılar 500 binlik evi şu an 800-850 ye satmaya çalışıyorlar. denetim yok maalesef. indir faizi piyasanın anasını belle.
yazdığından ne anladım biliyormusun
ben yolda gidiyordum yolda birini gördüm bakkal amca bağırdı nereye gidiyorsun ben taşa takıldım düşerken elini biri uzattı kim diye bakarken köpek beni ısırdı tam bağırırken sarışın bir kız bana imalı ve işveli bir bakış attı ahmet amca bastonunu manava bıraktı parkta polis salıncağa biniyordu bakkal amca üzerime yürüdü vs.
şimdi doğruyu söyle ne anladın sen![]()
Yani günlükte dip araması devam ederken kısa göstergeler dönmek istiyor ama dönemiyor dedim. Grafik olmayınca anlamak zor galiba
Bu arada viop açılmış bütün bankalar kırmızı.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Hemen kafaya furufuru vermişler....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri