Çin'de iki çocuğu öldürme suçuyla yargılanan bir mahkum 26 yıl cezaevinde kaldıktan sonra delil yetersizliği dolayısıyla serbest bırakıldı.
Çin'de iki çocuğu öldürme suçuyla yargılanan bir mahkum 26 yıl cezaevinde kaldıktan sonra delil yetersizliği dolayısıyla serbest bırakıldı.
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, deniz kıyısında Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen sütun başlığı bulundu.
Bill Gates: "Öyle hissediyorum ki, zengin ülkelerde pandemi 2021'in sonuna kadar bitecek, dünyanın geri kalanında ise salgının sona ermesi 2022'in son aylarında gerçekleşek"
Denizli'de, noterin kapanmasına yarım saat kala kendisine EFT gönderiliyormuş gibi yapılan ve senet verilerek güveni kazanılan şahıs, dolandırıcıların tuzağına düşünce 59.000 liralık aracından oldu.
https://www.ntv.com.tr/otomobil/sene...9EiuHQS_880ofw
Trabzon Üniversitesi, büro personeli almak için İHA pilotu şartı aradı.
İlana bir kişi başvurdu.
Şartlara uyan S.A., 63.8 KPSS puanıyla büro personeli olarak seçildi.
Göreve seçilen kadının akrabası da aynı üniversite görevli.
"Little Grey" ve "Little White" adlı iki beyaz balina 10 yılın ardından ilk kez açık suya dönmeye hazırlanırken gülümsedi.
Geçen yıl bir Çin akvaryumundan kurtarılan balinalar İzlanda'daki Klettsvik Körfezi'ndeki yeni evlerine ulaştı.
Yapılan yeni bir bilimsel araştırma Kuzey Kutbu'ndaki buzulların 2035 yılına kadar eriyebileceğini ortaya koydu.
Uydu görüntülerini inceleyen bilim insanları 127.000 yıl önce yaşanan durumun 15 yıl içinde tekrar edebileceği görüşünde.
Insanoğlu tam o devir
Dünyada start aldı
Sanırsam su bol olunca
Yaratıldı
Yaratılma kolay
Ortamda hayatta kalma zor
Herkez moruk değil
Survive etsin
Survive için azcık hayvanımsı olucan
Avlak hayvan cok O dönem
Köyde daşların arasından elimle
Alabalık yakaladığım günler