Sayfa 537/1006 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Viop - XXII

1. EKGYO tabana oturdu 24 milyon lot 1,89 a satış koydular.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Turkey - every decent economist knows options when faced by a BOP “crisis†a) use FX reserves to defend the TRY b) let FX adjust c) hike rates d) capital controls/ext debt restructuring. A is now exhausted. D is a disaster for business. B&C now best options.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bugün perşembe ama ben yabancı işlemlerinin açıklandığını göremedim...acaba ben mi gözden kaçırdım? normalde bugün yabancı işlemleri dibs-hisse senedi açıklanmalıydı...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bankalara talimat gitmiş kredi öekip doalr ve altın alımına müsade edilmesin diye
    karaborsaya iyice düşecek.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bugün perşembe ama ben yabancı işlemlerinin açıklandığını göremedim...acaba ben mi gözden kaçırdım? normalde bugün yabancı işlemleri dibs-hisse senedi açıklanmalıydı...
    14 te açıklanacaktı belki kapanışı bekliyorlardır
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Usd viop neden spota göre daha az artmış?

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Devlet bankaları 6.85-6.90 arasında yüklü kısa açmıştı.... yavaş yavaş kapatıyorlar bence. O nedenle marj bir bakmışsın 1,8, bir bakıyorsun 0,4 pips oluyor. Kısa açanları sağlam biçtiler yani.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bankalara talimat gitmiş kredi öekip doalr ve altın alımına müsade edilmesin diye
    kredi işlemiyle döviz, altın işlemini ayrı kurumlardan yaparsan nasıl anlayacaklar..?

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    14 te açıklanacaktı belki kapanışı bekliyorlardır
    Bu hafta Pazartesi tatil olduğu için merkez bankası verileri Cuma yayınlayacak.

Sayfa 537/1006 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •