Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1063 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ROYAL Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 2 yıldır burdayım, kimler geldi geçti burdan. Ne kavgalar ne tartışmalar gördük. Nerdesiniz eski dostlar bi ses verin, o gün bugün oldu. Yanlız kaldım bu diyarlarda elimde hissemle
    mamadov, anka, muric, royalci, otomasyoncu, alfred, ekonomist, aynalı, sözdemir, trader, hayali
    Neredesiniz eski dostlar

2.  Alıntı Originally Posted by batıkborsacı Yazıyı Oku
    2 yıldır burdayım, kimler geldi geçti burdan. Ne kavgalar ne tartışmalar gördük. Nerdesiniz eski dostlar bi ses verin, o gün bugün oldu. Yanlız kaldım bu diyarlarda elimde hissemle
    mamadov, anka, muric, royalci, otomasyoncu, alfred, ekonomist, aynalı, sözdemir, trader, hayali
    Neredesiniz eski dostlar
    Takibe devam

Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]

3.  Alıntı Originally Posted by batıkborsacı Yazıyı Oku
    2 yıldır burdayım, kimler geldi geçti burdan. Ne kavgalar ne tartışmalar gördük. Nerdesiniz eski dostlar bi ses verin, o gün bugün oldu. Yanlız kaldım bu diyarlarda elimde hissemle
    Neredesiniz eski dostlar
    Burdayım bir yere gittiğim yok.Nasip herşey...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

4.  Alıntı Originally Posted by batıkborsacı Yazıyı Oku
    Neredesiniz eski dostlar
    5 yıla yaklaştı eskiden bir ev parası yatırdım. Belki en eski benim yarısını sattım gümüş aldım. Beklemeye devam 10 TL den saticam. Ytd.

5. Ben burdayım dostum eskiden beri ama pek yazmam foruma az var ama daha tek lot satmadim

6.  Alıntı Originally Posted by batıkborsacı Yazıyı Oku
    Neredesiniz eski dostlar
    walla dostum tmsf dekilerin .ötü başı oynuyo..
    bir dedikleri diğerini tutmuyo..

şirketin ne kadar reel borcu var ne kadar fetö şişirmesi var bilmiyoruz.. değerlemeleri de bilmiyoruz..
    sadece onlar biliyor..

o yuzden ben kalan son kısım hisseyi de bugun satıp çıktım..

umarım borcun büyük kısmı fetöcülerin şişirmesidir.. bu durumda ihaleden de iyi bir fiyat gelirse, hisse fiyatı hissedarları tatmin edecek seviyeye gelebilir ancak ben bu riski alamadım ve 4 yıl sonra vedalastık royalle...

bu arada Harun Bey'den özür dilerim. TİB satışı olacak dedi diye çok yüklendik ancak haklı çıkan kendisi oldu..

inşallah sizler daha fazlasını kazanırsınız..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •