Originally Posted by akcay geçen biri daha vardı forumda koza grubu güzellemesi yapıyordu kozaa ya 90 liramı 900 liramı öyle fiyatlar veriyordu. topiği yeni takip edenler bunları iyi ezberleyin biri gelip burda astronomik fiyat veriyorsa iki kere düşünüeceksin. kartalım10 nerde yok o ismini bilmediğim kozaa pazarlaması yapan yok. Bunlar bir daha gelip yazdirilirsa burada kotu niyet ararim Paragoz secbul bummer ....varsa ekleyin
Originally Posted by vicente Bunlar bir daha gelip yazdirilirsa burada kotu niyet ararim Paragoz secbul bummer ....varsa ekleyin secbul ayrı tutarım severim kendisini en azından uzaya gitmiş hisseyi önermiyordu. kartalım10 birde yasemin diye bir bayandı güzellemeciler.
Originally Posted by akcay secbul ayrı tutarım severim kendisini en azından uzaya gitmiş hisseyi önermiyordu. kartalım10 birde yasemin diye bir bayandı güzellemeciler. Hem Secbul abi nin maliyetine gelmedi daha niye kıskanıyorsun Bigşort abi
Hamdım Piştim Yandım
buranın en saldırgan gazcısı sercandır kimse secbulun günahını almasın o doalr 5 hulk uzaya derdi
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by akcay secbul ayrı tutarım severim kendisini en azından uzaya gitmiş hisseyi önermiyordu. kartalım10 birde yasemin diye bir bayandı güzellemeciler. En feci gazci secbul du Dolar da 5 diye gazladi Secbul 3 dakikada bir mesaj atip gazliyordu Aralarindaki en gazcisi secbul ve paragoz Bummer zaten dolandırıcı yazmıştım onu yazdiginda Hep yapiyor kuruma calisiyor
Originally Posted by akcay secbul ayrı tutarım severim kendisini en azından uzaya gitmiş hisseyi önermiyordu. kartalım10 birde yasemin diye bir bayandı güzellemeciler. Kartal mutasyon geçirmiş.Tuyleri yolununca devekuşu olmuş, kafasinida kuma gömmüş.
Forum Rules
Yer İmleri