Sayfa 409/865 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Kademeli alış satış başka çare yok fk hedefimize bilanço öncesi gelince ben yarım verdim, 25 fk ortalamamız var liste şeklinde paylaşmıştım burda oraları hatta geçtik bile o zaman değerlendirmemek yanlış olur bende bilsem tamamını verirdim hatta özelden soran oldu ben 450 den aldım 600 lerdeydi galiba size burdan alın satın diyemem araştırın sizde kararınızı kendiniz verin dedim ... rasyoları öğrenin derim mutlaka , düştükçe yerine koyuyorum ülke gündemi sakinleşince kendi şirket gündemine döner.

Borsa %20 düşmüşken biz %20 arıtıyız al sat karını yazmıyorum yapamayanlar var çünkü..

Akıllı eleştiriyi zevkle dinlerim ama adam 450 den halka arz yaptı patron diyordu 800 de hala konuştu 500 de hala konuşuyor satanlarda dalga geçer gibi yazılar yazıyor bu topğiği anlamıyorum adam 850 de beni tebrik etse 500 de bana acemi demesini anlarım 800 satış ortalamam var adam 500 den satmış bana akıl veriyor aynaya bakmaz mı hiç insan..
    Allah herkesin gönlüne göre versin
    Bizi de mahçup etmesin inşallah hedefimize yükselsin bir an önce.
    Sağlıcakla kalın.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hala anlamadın

Bilanço yada üretimle itmez bu itne diyorlar.

Patronun zevki belirler durumu diyorlar.

Tek neyi öğrendik bu zamanda.

Bedelsiz hikaye bir bok olmaz gibi diyenlere

Hem Karton hemde kent hareketleri bir fikir vermiş olabilir.

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Kademeli alış satış başka çare yok fk hedefimize bilanço öncesi gelince ben yarım verdim, 25 fk ortalamamız var liste şeklinde paylaşmıştım burda oraları hatta geçtik bile o zaman değerlendirmemek yanlış olur bende bilsem tamamını verirdim hatta özelden soran oldu ben 450 den aldım 600 lerdeydi galiba size burdan alın satın diyemem araştırın sizde kararınızı kendiniz verin dedim ... rasyoları öğrenin derim mutlaka , düştükçe yerine koyuyorum ülke gündemi sakinleşince kendi şirket gündemine döner.

Borsa %20 düşmüşken biz %20 arıtıyız al sat karını yazmıyorum yapamayanlar var çünkü..

Akıllı eleştiriyi zevkle dinlerim ama adam 450 den halka arz yaptı patron diyordu 800 de hala konuştu 500 de hala konuşuyor satanlarda dalga geçer gibi yazılar yazıyor bu topğiği anlamıyorum adam 850 de beni tebrik etse 500 de bana acemi demesini anlarım 800 satış ortalamam var adam 500 den satmış bana akıl veriyor aynaya bakmaz mı hiç insan..
    Allah herkesin gönlüne göre versin
    Bizi de mahçup etmesin inşallah hedefimize yükselsin bir an önce.
    Sağlıcakla kalın.

katiliyorum size...bu forumda hisse kotulemezsen adam yerine konmuyosun...hisseyi sevenlere bi milyon laf ediolar...inanilmaz sizofrensel hareketler .

Sayın Kubilayhan Üstadım siz anlamadınız bilançoda yılların fk ortalaması 25 hatta 30 ları aştığı zamanlar olmuş diye paylaşmadım mı burda hedefim de 25 dedim 1 aydan fazla oldu.... Ee nereye geldik 30 fk ya dayandık ordan döndü işte bilanço işte rasyo... patron mu değişti bu arada imana mı geldi hayır aynı herşey ama matematik şaşmaz herkes yanılır matematik sonunda haklı çıkar...

Eyvallah üstadım ne övmek ne yermek amaç, amaç para kazanmak akılcı davranmak mümkün olduğunca..
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Hala anlamadın

Bilanço yada üretimle itmez bu itne diyorlar.

Patronun zevki belirler durumu diyorlar.

Tek neyi öğrendik bu zamanda.

Bedelsiz hikaye bir bok olmaz gibi diyenlere

Hem Karton hemde kent hareketleri bir fikir vermiş olabilir.

YTD.
     Alıntı Originally Posted by demisas Yazıyı Oku
    katiliyorum size...bu forumda hisse kotulemezsen adam yerine konmuyosun...hisseyi sevenlere bi milyon laf ediolar...inanilmaz sizofrensel hareketler .

Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Sayın Kubilayhan Üstadım siz anlamadınız bilançoda yılların fk ortalaması 25 hatta 30 ları aştığı zamanlar olmuş diye paylaşmadım mı burda hedefim de 25 dedim 1 aydan fazla oldu.... Ee nereye geldik 30 fk ya dayandık ordan döndü işte bilanço işte rasyo... patron mu değişti bu arada imana mı geldi hayır aynı herşey ama matematik şaşmaz herkes yanılır matematik sonunda haklı çıkar...

173 dolar var zirve

Bu kez karton diğerlerini peşine taktı.

Kırmadan ironi yapıyorum.

Kafalarımıza öre bir rakam var hepimizin tabiki.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Estağfurullah kırılmadım inşallah kırmadım da bazen kendimi kaptırıuorum insanız hata oluyor işte...
    Bakalım bugün bilanço da gelir herhalde .. Onun hareketi sanki bugün yaptığı
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    173 dolar var zirve

Bu kez karton diğerlerini peşine taktı.

Kırmadan ironi yapıyorum.

Kafalarımıza öre bir rakam var hepimizin tabiki.

7.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku

Sevgili dostum fk 30 oldu diye dönmedi kent bfren tabanladı diye döndü onlar şu an hala tavan tavan olsalar bu da 1000 i geçmişti

8.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Sevgili dostum fk 30 oldu diye dönmedi kent bfren tabanladı diye döndü onlar şu an hala tavan tavan olsalar bu da 1000 i geçmişti

Bukadar net

Sayfa 409/865 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •