Cmbtn yüzde 10
Nibas yüzde 8
Konya yüzde 7
Akçansa 6
Konya 6
Btcim eksi
Brutunuz batsın ya
Cmbtn yüzde 10
Nibas yüzde 8
Konya yüzde 7
Akçansa 6
Konya 6
Btcim eksi
Brutunuz batsın ya
Selec ve btcim tavan bile olsaniz gözümde bittiniz zamanınız gelsin ondan sonra bye bye
Hele selec bir daha alırsam seni ...
forumdaşım
yeterince tecrübelisiniz seçtiğiniz hisselerden &söylemlerinizden bu görülüyor
bugün cuma olmasaydı, bir çok hissede dipten alınıp en kötü ihtimalle %5 kazanılırdı
bir türlü o cesareti gösteremiyoruz, bunu becerebilenler piyasa dalgalanmalarından şikayet etmez dalgalanmayı fırsata çevirir.
Doğru yu yapiyorsun dostum....Sen bakma trade edenlerin laflarına. Ben ömrümü verdim bu işlere...piyasa yapıcısı değilse hiçbir trader orta ve uzun vadede altarnatlf yatırım enstrüman larına çarpanda kazanamaz. Sadece kendini aldatır.(tabii kenarda nakit bırakmalısın, en azından portföyün kadar)
Unutma bu yazdığımı.
Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
Abi bu nakit olayını bir türlü başaramıyorum kendi adıma.Deli gibi baglandigim hissem sanki elimden kaçacakmış gibi surekli ustune koyma modundayim.En son 12 lerden dahi alim yapmıştım. Öyle oluncada malum sarjor bos kaliyor.Ikimci hisse olarak eggub almistim bizimkisinin ugruna onuda sattim sonra eggub %30 uzerine koydu herci su an nerdeyse aldigim fiyatlara geri geldi oda ayri bir durum.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin yapacağın şey her ay altın alır gibi gedza biriktirmek, inan umk bu hisse bir ralli yaşamamışsa yapılabilecek en iyi şey ufak ufak biriktirmek olacaktır, olurda bir ralli yapar fiyatı abartırsa da satabilirsin sattığında haberim mutlaka olsun, o zaman bir durum değerlendirmesi yapar hangi hisseyi almana karar veririz.
Yer İmleri