Originally Posted by myfinans Mac +2,03 tca +1,4 zpe +3 zpf +1,15 TCA'dan korkuyordum bugün. Kurtarmis. Sanırım doların %1.5 getirisi durumu kurtardı. Çünkü ons 16.30'da negatif getirili açıklanmış olmalı.
Originally Posted by verytired TCA'dan korkuyordum bugün. Kurtarmis. Sanırım doların %1.5 getirisi durumu kurtardı. Çünkü ons 16.30'da negatif getirili açıklanmış olmalı. Dolar 7,16'dan 7,26'ya yükselince MB verisine göre o da etkiledi tabi. Ama Pazartesi düşüş olabilir
Originally Posted by verytired TCA'dan korkuyordum bugün. Kurtarmis. Sanırım doların %1.5 getirisi durumu kurtardı. Çünkü ons 16.30'da negatif getirili açıklanmış olmalı. Tca tarzi altin fonlari.saat 16.30 daki Veryimi baz aliyor Hbf icin soruyorum ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by cerento Tca tarzi altin fonlari.saat 16.30 daki Veryimi baz aliyor Hbf icin soruyorum ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. 16.00 itibarıyle hesap kesiliyor. 16.30 civarı yayınlanan bist kıymetli madenler bültenindeki ağırlıklı ortalama esas alınır.
Originally Posted by myfinans 16.00 itibarıyle hesap kesiliyor. 16.30 civarı yayınlanan bist kıymetli madenler bültenindeki ağırlıklı ortalama esas alınır. Tesekurler. ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer İmleri