Bear_Bull
@BearBull26
Jenerasyon çok değişti AKP modern çağın çok gerisinde bir parti olduğu için bu değişimi göremedi..
Şöyle ki; Ekrem İmamoğlu'na mucizevi İstanbul seçimini kazandıran sosyal medya gücü oldu..Bunu bile göremediler..
Bunlar hala Ahaber'de tetikçi yayınlar yaparak halkın aptal olduğunu falan zannediyorlar..İnsanlar aç, işsiz ortalık yangın yeri insanlar yaşıyor bunu yani bizler..
2012'de 60 yaşında olup AKP'ye oy vermiş biri şu an hayatta yok veya oy veremeycek durumda..(Ben o nesilden 3 akrabamı kaybettim bu yıl AKP'ye oy veren)
Yeni yesil yani Z kuşağı bunları öcü gibi görüyor..Sana oy lazımken sosyal medya'ya engel-yasaklamalar getirmek bile aslında içlerinde bulundukları acziyetin göstergesi aynı Corona sürecinde uçaklarda KDV'yi %1 yapmaları veya sokağa çıkma yasağını 2 saat önce açıklayıp milyonlarca insanları bir araya getirip temas ettirmeleri gibi (Bunu düşman yapar)
Sayfalar yetmez yazmaya..
Her yönüyle fiiliyatını kaybetmiş bir parti..Ama tabi vatandaş olarak biz de etkileniyoruz..
Bundan 10 yıl sonra zaten ne olacağını biliyorsun Anap-Dyp gibi ismi geçmişte olan bir parti olarak tarihin tozlu sayfalarında yerini alacak..Biz 10 yıl sonra bu 20 yılın hasarını atlatabilecek miyiz onu bilmiyorum![]()
İnce'den Erdoğan'a: AK Parti’den ayrılanlara 'ümmeti bölmeyin', CHP’den ayrılma iddialarına 'en doğal hakkı' deniliyor
23:38 07.08.2020
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Devlet Bahçeli’nin geçen günlerde Meral Akşener’e yönelik yaptığı “Evine dön” çağrısıyla ilgili soruya "Makul bir davettir” diyen AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İYİ Parti'den yanıt geldi. İYİ Partili Poyraz, "Uzun zamandır yerli ve milli olmadığımızı söyleyen Cumhur İttifakı'nın partimizin yerli ve milli olduğunu itiraf etmiş olmaları bizim için kıymetli" dedi.
Özet abbas yolcu .[emoji854]
Yer İmleri